Březnové MUST HAVES volají po děravých džínech

Březnové MUST HAVES volají po děravých džínech

Březnové dny vítáme v džínech, ze kterých nám koukají obě kolena i kousky stehen. Březen by totiž měl být právě o nich - světlých džínech s dírami.

Parfémová voda Trussardi Donna 2011 647 Kč ; Džíny H&M 999 Kč ; Košile Dorothy Perkins 499 Kč ; Koženkový křivák Vero Moda 1 439 Kč ; Náramek Medicine 69 Kč ; Shopper bag Pieces 1 129 Kč ; Lodičky OJJU 1369 Kč

Už nemusíte vytahovat dlouhý kabát, huňatou šálu a nazouvat vysoké kozačky. Už to jde i v teniskách a občas dokonce i na podpatcích. Jasně, ne každá žena v nich může dennodenně běhat po městě, ale vy co můžete, obujte zase prosím lodičky. Čisté, nablýskané lodičky na jehlovém podpatku, ty přece k jaru patří. A jaro je tu. Takže se neostýchejte a vytáhněte zase děravé džíny. Jo, už tu byly dva roky a budou i ten třetí. Rok 2017 jim totiž patří stejně jako ty předchozí. Zase je můžete nosit s Converskami, mokasínami nebo jehlami, koženými křiváky, sportovními mikinami nebo elegantními kabátky. Prostě tak, jak to máte rádi!

My jsme si nemohli pomoci a březnové MUST HAVES zabalili do světlých tónů šedé, béžové a bledě modré. Světlé barvy s sebou totiž nesou pozitivní náladu a naději, že se zase blíží prosluněné dny, na které se poslední týdny zavření v kancelářích s výhledem na zamračenou oblohu těšíme. Nebo snad ne? A na zápěstí zapněte cinkající náramek, uši dozdobte jemnými náušnicemi a vyražte. Vstříc březnu a tomu, co nám přináší. Jaru. 

A prostě všemu, co vás v dalších dnech čeká.

S děravými džínami vám na té cestě bude líp. 

No fakt!

zoot.cz ; answear.cz ; pinterest.com ; notino.cz 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram