Brooklyn Beckham nafotí kampaň Burberry

Brooklyn Beckham nafotí kampaň Burberry

Brooklyn Beckham má ve svých 16 letech novou práci - o víkendu bude fotit kampaň pro značku Burberry.

Mario Testino přišel o možnost nafotit kampaň pro módní dům Burberry. Britská značka svého dvorního fotografa Testina, snad ne navždy, vystřídala. A to jedním, ne jen tak ledajakým, náctiletým klukem - Brooklynem Beckhamem, který vypadá, že se v módním průmyslu cítí jako ryba ve vodě. „Miluji fotbal, ale zajímám se i o fotografii a film. Nechávám zatím své možnosti otevřené,” nastínil své možné budoucí zaměření v souvislosti s novou spoluprací Brooklyn.

Brooklyn novinku o tom, že bude fotit kampaň pro Burberry, oznámil na svém účtu na Instagramu s tím, že kampaň pro parfém Burberry se bude fotit zítra a jeho příznivci mohou focení sledovat skoro živě - právě na Instagramu nebo Snapchatu. I samo Burberry potvrdilo, že se na jeho Snapchat kanálu můžeme těšit na příspěvky z tvoření nové kampaně. Šestnáctiletý Brooklyn tak má velkou příležitost ukázat, co v něm je a my už jsme hodně zvědaví na výsledné fotografie.

Před Brooklynem má ale zatím se zkušenostmi s Burberry náskok jeho mladší bratr, Romeo Beckham, kterého Burberry obsadilo do svých kampaní již třikrát po sobě.

 

Foto: Instagram / Brooklyn Beckham, vogue.co.uk, popsugar.com, newnownext.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram