Cat-eye brýle Orchidea S/S 2015 by FENDI

Cat-eye brýle Orchidea S/S 2015 by FENDI

Dámské sluneční brýle od FENDI zamířily z přehlídkových mol rovnou do prodeje a nabízí jedinečný retrospektivní kočičí vzhled.

Karl Lagerfeld moc dobře ví po čem ženy touží. I z tohoto důvodu se dámská kolekce FENDI Jaro/Léto 2015 ponese v duchu mladistvých vertikálních střihů a jednoduchých vzorů, které reprezentují krásné květy zvláštně ceněné tropické Orchideje.

Orchidej tak rozkvétá celým spektrem kolekce FENDI Jaro/Léto 2015 a objevuje se ať už v podobě potisku či v trojrozměrném provedení, které přímo vystupuje z jednotlivých částí oděvů.

Tak, aby vše dokonale ladilo, se ústřední motiv celé sbírky objevuje i v široké paletě módních doplňků zastoupených kabelkami s hravými přívěsky ale také slunečními brýlemi Orchidea ve zcela nové podobě legendárních Cat-eye, které se z přehlídkových mol přemístily rovnou do prodeje.

 

 

K této příležitosti FENDI také představuje nové video s názvem „Bad Dream“ s britskou zpěvačkou Chlöe Howl v hlavní roli. Pokud jste si ty své dosud nevybrala, podívejte se alespoň na upoutávku k videu, jenž bude mít svou premiéru exkluzivně na fendi.com již 7. května.

 

Zdroj: FENDI

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram