Chanel prezentuje nový typ kabelky GABRIELLE

Chanel prezentuje nový typ kabelky GABRIELLE

Rok 2017 se možná zapíše do historie značky tučným písmem. Právě letos totiž Chanel vypustil do světa svou novou kabelku Gabrielle.

Rok 2017 je po šesti letech po uvedení kabelky Boy dalším, kdy pařížský módní dům Chanel uvádí nový model kabelky. A s velkou pravděpodobností se opět stane nadmíru populárním, nošeným po celém světě a milovaným. Nová kabelka Gabrielle, pojmenovaná po rodném jméně Coco Chanel, přichází v desítkách variantách. Značka ji věnovala samostatné video a podporuje jí bohatou kampaní s několika hvězdnými tvářemi - Cara Delevingne, Kristen Stewart, Caroline de Maigret a Pharrell Williams. (Snímky kabelky Caroline de Maigret vyjdou až 17. 4. a Pharrell Williams 24. 4. 2017.)


Gabrielle je model s honosným jménem, tím nejctěnějším, který jen u Chanel může nést. Obdélníková kabelka s jemně rozšířenými horními rohy má spodní třetinu pokrytou lakovanou kůží a jinak je prošívaná. Má popruh přes rameno kombinovaný z kůže a signifikantního řetězu, takže ji lze nosit jako cross-body. Na zipu, kterým je uzavřena hlavní kapsa, se houpe elegantní třásnička z kůže s kovovým logem dvou písmen C. Její cena začíná na 75 000 korunách a šplhá se až k závratným 830 tisícům, záleží, z jakého materiálu je vyrobena a jakou má velikost. 

 

Gabrielle není jen kabelkou. Je kabelkou od Chanel, modelem nesoucí jméno své zakladatelky. Doplňkem, který má daleko větší hloubku: "Není to jen lehkovážně vybrané jméno. Znamená pozvánku pro všechny ženy, aby dosyta naplnily své životy. Aby měly důvěru samy v sebe a naslouchaly svému vnitřnímu hlasu," uvedla značka v tiskové zprávě při uvádění Gabrielle. Najdete jí v minimalistickém černém nebo černo-bílém provedení, ale také v červeno-modro-žluté. 

chanel.com ; thefashionspot.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram