Chytré hodinky od Samsungu odhaleny

Chytré hodinky od Samsungu odhaleny

Chytré to a chytré tamto. Tento přívlastek se v poslední době používá celkem často a nejvíce pak v technickém odvětví. Ruku na srdce, kdo z vás dnes nevlastní třeba jen chytrý telefon?  

A aby toho chytrého nebylo málo, začali výrobci elektroniky zdokonalovat i chytré hodinky. Ty už tedy také nepatří zrovna k největším překvapením, ale dovolte abychom vám představili novinku od společnosti Samsung.
 
 Ta totiž představila své zbrusu nové Samsung Gear 2 a narozdíl od své konkurence svou novou modelovou řadu nabízí hned ve třech variantách Samsung Gear 2, Gear 2 Neo a Gear Fit. Všechny varianty jsou poháněny operačním systémem Tizen a až na řadu Fit, se od sebe příliš neliší.
  Vybavenější Gear 2 nabízejí kovový náramek a také integrovaný fotoaparát, který naopak Gear 2 Neo postrádají. Jedná se tedy o dost možná drobné niance, které však mohou být pro nejednoho spotřebitele či uživatele zásadní. Do třetice všeho dobrého jsou tu hodinky Gear Fit, které jsou vlastně více fitness náramkem než-li plnohodntnými hodinkami, ale i tak se ani s nimi jistě nezpozdíte. Jestliže dosud nepatříte k hrdým majitelům chytrých hodinek, třeba jen proto že jste si zkrátka nevybrali z širší nabídky na trhu, nevěšte hlavu. Pokud se rozhodnete pro nové Samsungy, můžete si být jisti že na "černého petra" rozhodně nenarazíte. Širší nabídku hodinek naleznete zde
 
Samsung Gear 2 by se měly začít prodávat během dubna, za zhruba 8 200 Kč. Dostupnější Gear 2 Neo by mohly s cenou začínat na 5 500 Kč. A tuto sumu by neměl překročit ani fitness náramek Gear Fit.
 
 
Zdroj: knowyourmobile, google 
 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram