Další den s Bellou Hadid!

Další den s Bellou Hadid!

Zvykejme si. Tuhle krásku, mladší sestru topmodelky Gigi Hadid prostě budeme vídat mnohem častěji.

Některým to vyjde, druhým zase vůbec. Jsou mladí, krásní a třeba i talentovaní, přesto přes všechno nikdy nevystoupí ze stínu svých mnohem úspěšnějších a slavnějších sourozenců.

 

Ovšem taková bývalka zpěváka Weeknda a mladší sestra mnohem známější topmodelky Gigi Hadid to dokázala. Bella nejenže zdatně plní stránky bulvárních plátků, které si tu a tam rády smlsnou ať na jejím osobním životě či na jejím šatníku, kterému lze pravda jen zřídka kdy něco vytknout, tak se jí čím dál častěji daří vynikat v módním průmyslu.

Občasné focení pro nejznámější módní časopisy, četné spolupráce se značkou Bvlgari a chození módních přehlídek střídají lukrativnější módní kampaně a to s takovou intenzitou, že jen v květnu můžeme půvabnou Bellu obdivovat hned ve třech kampaních najednou. Její energickou či elegantní polohu vytvořenou pro Bvlgari nebo Nike jsme vám již představili, ale svůdnost jakou se Bella vytasila pro módní značku Giuseppe Zanotti můžete obdivovat až nyní.

 

 

Starší Gigi asi jen tak nezastíní, ale svou krásou a profesionalitou by se jí Bella Hadid mohla minimálně rovnat. No uznejte sami, není úžasná?

pinterest, fashionista

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram