Designové povlečení - slibujeme, v tom se vám bude spát daleko lépe!

Designové povlečení - slibujeme, v tom se vám bude spát daleko lépe!

Těšíte se den co den, že ulehnete do měkkých voňavých peřin? Rozumíme, kdo by ne... Usínat se vám bude ještě lépe v designovém povlečení Sleeptime!

Pohodlná matrace, nadýchaný polštář a vaše milovaná deka. Postel zbožňuje většina z nás, představuje místo odpočinku, klidu a okamžiků bez starostí a stresu. Stres však často může být i z kvalitního povlečení, které skvěle vypadá. Značka Sleeptime to však vyřešila za vás. Má tak široký sortiment kvalitního mikroperkálového povlečení s desítky stylových potisků, že si stačí jen naklikat, které chcete, a počkat, až přijde. 

  
Always Kiss me Goodnight 359 Kč ; Her heart & His last name 649 Kč ; Good Morning Lovely 359 Kč

Mikroperkál? A co že to má být?

Velmi jemný a na omak příjemný materiál s až pětkrát větší savostí, než je bavlna. Pevnější vazba jednotlivých vlákem uvnitř se tak postará o to, aby povlečení déle vydrželo, a vysoká jakost potisku vám zase slíbí, že se ten super stylový nápis a vzor z vašeho polštáře nesepere po druhém praní. Můžete se tak těšit na jemnější spaní a delší životnost vašeho oblíbeného povlečení.

  
Post Love 499 Kč ; Dreams modré 359 Kč ; Let's Stay 499 Kč

Co víc? No design přece!

Prvotřídní materiál zní bombově, nás na Módě ale do kolen dostaly spíš luxusní provedení potisků s roztomilými nápisy. Kdo by si peřinou nechtěl říct o pusu na dobrou noc, nebo si nechat popřát hezké ráno? A tím to nekončí! Řada originálních potisků dvojdek na manželské postele jistě pobaví nejen vás ale i návštěvy. Nebo se nabízí jako super dárek pro kamarádku, která si stěžuje, že jí partner spí na její půlce. Peřina Sleeptime jim hranice jasně vyznačí! 

  
Wild Love 649 Kč ; Rustic 359 Kč ; Kostičkované 499 Kč

Chcete si prohlédnout více designového povlečení?

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram