DOMOVY CELEBRIT: Emmy Rossum prodává svůj NY byt!

DOMOVY CELEBRIT: Emmy Rossum prodává svůj NY byt!

Zajímalo vás někdy, jak bydlí bohatí a slavní? Pak jste na správném místě! Vydejte se s námi na prohlídku jejich domovů a zjistěte, která celebrita má vkus, a která naopak nemá. Čekají vás okouzlující, extravagantní, oslnivé, ale i klasicky řešené prostory. 

Je to pár měsíců, co Emmy Rossum (30) navázala spolupráci s Elle Decor za účelem kompletní rekonstrukce a dekorace newyorského bytu, který k překvapení všech nyní nabízí k prodeji. NY byt brala herečka spíše za “pied-à-terre“, protože svůj hlavní domov má v Beverly Hills, a sice 3621 m2 prostorné sídlo, za které v roce 2006 utratila přes dva miliony dolarů. 

Emmy oslovila talentovaného návrháře Antonina Buzzettu, který pracoval s hereččinou vizí – moderní dívka, která zdědila babiččin nábytek, tudíž mluvíme o stylovém evropsky vyhlížejícím apartmánu. Je nutno dodat, že výsledek je podařený a opravdu prezentuje mladistvou energii, které se dotkl elegantní old fashion styl. 

Budova se nachází kousek od Sutton Place a podle zdrojů na internetu byla postavena přibližně roku 1928. Hereččin byt je 800 m2 prostorný a najdete v něm jednu ložnici a koupelnu. Skoro všechen nábytek v ložnici až na pár starožitných kousků je nového původu, ale samozřejmě laděný do podobného stylu. Prostor dále doplňuje nádherný koberec překrývající výrazné dřevěné parkety, ale řekněme si na rovinu, že všichni stejně přemýšlíme, jak krásně se musí spát v té obrovské posteli. 

Hlavní ozdobou obývacího pokoje je mramorový krb ve stylu 19. století, který herečka zakoupila v Paříži, ale sentimentální význam definují okna v železných rámech, protože přesně taková měli doma, když byla dítě. Oku lahodí také antická zrcadla. Dále můžete zaregistrovat velký perský koberec, který prý mění barvy podle světelných podmínek. 

Co se týče kuchyně, vidíte novou linku a skříně dělané na míru od značky Scavolini, které ukrývají spotřebiče a sice lednici, myčku a pračku. V bytě je jedna malá koupelna kompletně obložená mramorem, pro kterou Buzzetta navrhl nábytek, který má vrchní část též z mramoru. 

Proč se herečka rozhodla NY byt  prodat, zvlášť když do něj nedávno investovala tolik energie, zatím neprozradila. Dost možná s tím má něco společného blížící se svatba, protože jak už bývá logickým zvykem, manželé potřebují větší prostor. 

Tak co říkáte? Líbí se vám bývalý byt Emmy Rossum? 

                                                                                                                                 Pinterest / architecturaldigest

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram