Gigi Hadid ve sportovním hávu značky Reebok

Gigi Hadid ve sportovním hávu značky Reebok

Tvář sportovní značky Reebok Gigi Hadid se objevuje v nové kampani. Odhaleno zatím není mnoho, ale rozhodně vás i to málo zvedne ze židle… Třeba právě ke sportování.

Představte si střechu rozpálené newyorské budovy, na které stojí americká kráska Gigi Hadid ve sportovním oblečení značky Reebok Classic. Dokonalá postava, perfektní vlasy, sexy výraz. Jako by se vás na prvním snímku ptala, zda se k ní přidáte a půjdete si zaběhat? Na nás tato kampaň působí rozhodně velmi pozitivním dojmem a hned máme větší chuť, jít si zasportovat.

Růžové tenisky, klasický volný sportovní top a legíny vyjadřují atletickou módu pro další období. Gigi si rovněž zahrála v krátkém videu, kde odpovídá na otázky týkající se její módy, jídla a životního stylu. Video zveřejnila značka Reebok na svém YouTube kanálu a jmenuje se „This or That“. Na videu můžete slyšet, zda modelka preferuje zmrzlinu nebo lízátko, bikiny nebo jednodílné plavky. „Když hraji volejbal, chci nosit jednodílné plavky. Ale pokud se chcete opálit, musíte nosit bikiny,“ odpověděla Hadid.