Herečka seriálu Ulice si v Paříži vyzkoušela práci vlasové modelky

Herečka seriálu Ulice si v Paříži vyzkoušela práci vlasové modelky

Nedávno jsme vám psali, že se herečka Markéta Stehlíková společně s kadeřníkem Honzou Kořínkem chystají na velké finále kadeřnické soutěže do Francie. Jak to celé dopadlo?

Finále kadeřnické soutěže L'Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2019 je u konce. Oblíbená herečka seriálu Ulice, Markéta Stehlíková, si post vlasové modelky upřímně užila, i když hodnotila, že práce modelek není nijak snadná.

Byl to pro mě velký zážitek. Přiznám se, že to bylo opravdu hodně náročné. Choreografie, přípravy celý den a několik hodin na nohách. S velkou pokorou se skláním před všemi modelkami, je to opravdu dřina,"zhodnotila herečka celé finále.

A i když se práce Honzy Kořínka nedostala na stupně vítězů, oba si celou soutěž pochvalovali. Já jsem si to moc užil, byl jsem sice nervózní, ale věděl jsem, že mám v Markétě velkou oporu. Věděl jsem, že ať jí na hlavě vytvořím cokoli za účes, krásně to vynese a bude nádherná. A to se také stalo, jsem jí za to moc vděčný,“ říká kadeřník Honza Kořínek.

Přípravy soutěže trvaly několik dnů. Vše začalo v Praze a dále pokračovalo v Paříži. Za dokonalou barvu, kterou Honza Markétě vytvořil získal ocenění jako Nejlepší barva pro Česko a Slovensko za rok 2018. Šaty, které herečka na finále oblékla byly z rukou české značky LEEDA.

„Myslím, že velký úspěch je to, dostat se takhle daleko, pracovat v tak velké konkurenci a být na obrovském podiu před tisícovkami lidí, i to je pro mne i pro Honzu velká čest. S nadsázkou jsme si říkali, že si pro kadeřnického Oscara půjdeme až příště,“ usmívá se Markéta Stehlíková.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram