Iced, Iced Baby

Iced, Iced Baby

Nový HUGO ICED ti rozproudí krev v žilách. Dovede přesně nadávkovat energii a dobrou náladu, kdykoliv ji právě potřebuješ. HUGO se vrací v plné síle a vy u toho nesmíte chybět!

Legendární pánská vůně HUGO Man, která naučila tisíce mužů přestat snít a začít své sny skutečně realizovat, se nyní dočkala neméně provokující následovnice. HUGO se vrací v plné síle a ty u toho nesmíš chybět!

HUGO ICED - mocná novinka, s jejíž pomocí vám už nikdy nebude chybět energie na to, co se rozhodnete podniknout. Unikátní mix chladivých a povzbuzujících ingrediencí má všechny předpoklady, aby oslovil nejen stávající muže HUGO, ale aby „donutil“ i spoustu dalších, kdo koncept HUGO dosud neznali, vrhnout se s ním po hlavě do nových dobrodružství.

  

Tváří vůně je známý herec Zac Efron

Vůně se k vám dostává v nové, matně stříbřité “ojíněné” verzi flakónu HUGO, kde nechybí ani nezaměnitelný uzávěr inspirovaný polní láhví. Dokonale se tak vizualizuje mimořádně působivá směs svěžích a intenzivních tónů ukrývajících se v nitru. 

Každé stisknutí dávkovače je čistou dávkou energie napomáhající splnit slib, že právě dnes je ten den, kdy čas patří jen a pouze tobě. #YourTimeIsNow

HLAVA: chladivá máta

SRDCE: divoký čaj

ZÁKLAD: vetiver

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram