Instagram ovládl svět! #MODA

Instagram ovládl svět! #MODA

Je to tak Módňáci, obrázková aplikace Instagram ovládla svět! Můžete díky ní objevit a sledovat mnoho talentovaných lidí, fotografů, celebrit, návrhářů, módních značek, ale také celou řadu tipů a rad. 

Vraťme se ale na začátek. Je nám zcela jasné, že se najdou i ti, kteří tuto aplikace neznají, a proto vám v rychlosti vysvětlíme, o co vlastně jde. Instagram se dá definovat jako obrázková sociální síť, která neustále roste a rozvíjí svůj záměr. Nyní je na Instagramu registrováno přes půl miliardy lidí. Účel aplikace je zcela jasný, a sice přidávat fotky, ale také můžete sledovat či objevit zajímavé profily, protože Instagram je plný talentovaných lidí, fotografů, módních značek, tipů a rad. Aplikace využívá tzv. hashtag neboli klíčové slovo či fráze označená znakem „#“. Hashtagy jsou velmi důležitou složkou, protože používání trefných a populárních hashtagů vám snadno přinese plno sledujících, ale také díky nim můžete najít přesně to, co hledáte a věřte, že IG toho nabízí opravdu hodně. 

INSTAGRAMOVÉ KAMPANĚ

Jak už jste si mohli všimnout, je mnoho možných cest jak instagram využít, ale také vnímat. Pro obchodní řetězce, návrháře, ale také celebrity je Instagram užitečným nástrojem.

  • Například uznávaný návrhář Marc Jacobs v roce 2014 skrz instagram vyhlásil soutěž, která měla za úkol najít devět tváří jeho tehdejší kampaně podzim/zima. Pravidla soutěže byla jednoduchá, stačilo, aby soutěžící nahráli svou fotku a použili #CastMeMarc.
  • Značka Urban Outfitters rozjela projekt #UOonYOU, ve kterém vyzvala fanoušky, aby oblékli cokoliv z jejich tvorby, vyfotili v zajímavém provedení a samozřejmě fotky nahráli na instagram za použití #UOonYOU. Tento projekt přinesl hromadu nádherných a originálních fotografií
  • A do třetice musíme zmínit značku Lancome, která má na svědomí #BAREselfie kampaň. Projekt se zaměřoval na ženy z celého světa, které se nebojí ukázat svou tvář bez make upu, udělat selfie a nahrát fotografii na instagram za použití #BAREselfie. Tato kampaň přinesla značce velké prodeje.

RADY A TIPY

Instagram je doslova zahlcený různými návody, které vás sice šokují svou vynalézavostí, ale zároveň velmi usnadní život.  

  1. Všichni známe problematiku bílých bot. Jednou je nadšeně vytáhneme ven a z bílé se stává černá. S tím je konec, protože na IG najdete plno způsobů, jak originálně a účinně vyčistit bílé boty. #amen
  2. Také toužíte po krásné a čisté pleti? Já rozhodně ano, a proto doporučuji tento zajímavý návod, který můžete najít na profilu Dramatize.
  3. Pokud vás honí mlsná nebo naopak chcete předvést své kuchařské či cukrářské dovednosti, můžete opět čerpat z Instagramu. Doporučuji profil Featuredtipps.

FASHION, FOTOGRAFOVÉ, NÁVRHÁŘI, ZNAČKY, CELEBRITY

Je naprosto jasné, že všichni chceme vypadat co nejlépe, ale občas zkrátka dojdou nápady. Využijte IG a začněte sledovat fashion, návrháře, fotografy, značky, celebrity, zkrátka vaše oblíbence. Získáte tak aktuální informace, ale také prvotřídní módní trendy a tipy. Mezi nejsledovanější profily na IG patří např. Selena Gomez, Kim Kardashian, Cristiano Ronaldo nebo The Rock.

DESIGN

Vybavit a sladit interiér je celkem složitá záležitost, protože ať už se jedná o váš domov či jiný interiér, chcete logicky dosáhnout naprosté dokonalosti. I zde můžete využít IG a inspirovat se. Stačí použít trefný # a zábava může začít.

OBRÁZKOVÝ RÁJ

Ať už hledáte na Instagramu cokoliv, jedno je jasné, aplikace nabízí velké množství fotografií, které mnohdy vyrazí dech, ale zároveň potěšit duši. Svět je obrovské místo, které skrývá překrásná místa, zvířata, talentované lidi a mnoho, opravdu mnoho inspirace.

Jaký máte názor na Instagram? Používáte tuto obrázkovou aplikaci? Pokud ano, nezapomeňte nás sledovat @moda.cz

 

                                                                                                                                                            Instagram

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram