Jak na selfie v roce 2017? Osm tipů pro dokonalý snímek!

Jak na selfie v roce 2017? Osm tipů pro dokonalý snímek!

Všichni nejspíše víme, co to selfie je, protože většina z nás si jich během dne udělá nejméně deset. Víte ale, jak na nich vypadat opravdu dobře?

Víte, o čem mluvíme, takové selfie, na kterém budete mít perfektní vlasy, pleť, zuby, oblečení a prostředí… Jde o to, zachytit ten správný dokonalý okamžik.

Dobře, možná to trochu přeháníme, ale existují způsoby, jak zajistit, že se budete cítit šťastnější a věřit sami sobě díky fotkám, které na sociálních sítích zveřejníte. Víte proč? Protože na nich budete vypadat jednoduše skvěle.

1. Zařiďte si to správné zařízení

Pokud chcete mít krásné a kvalitní fotky, možná to nepůjde pouze s vaším smartphonem, ale bude lepší investovat do nějakého kvalitního fotoaparátu.

2. Zjistěte, kterou stranu máte lepší

Myslíme tím, jaká strana obličeje vypadá na fotce lépe a tomu přizpůsobte i focení. Například, pokud máte velkou bradu, malé rty nebo chcete, aby váš obličej vypadal štíhlejší než je, tak existují způsoby, jak tyto části zvýraznit, či naopak. Existuje na to aplikace SymSide, která vám pomůže určit ten nejlepší úhel, kde vám to prostě více sluší.

3. Máte stranu? Tak teď úhel

Důležitý je i úhel fotografie a říká se, že na selfie je nejlepší úhel, který je o něco vyšší, než zorné pole.

4. Všechno je to o světle

Fotografka a bloggerka Candice Lake doporučuje fotografie přímo na sluníčku, nebo mimo něj. Protože někdy vás může z části zahalovat stín, který může zapříčinit pytle pod očima, velký nos nebo cokoli jiného, a to nechcete. Nejlepší světlo je brzy ráno, když vychází slunce. A když není světlo, tak použijte umělé.

5. Perfektní make-up

Důležitou částí je i perfektní make-up, který definuje váš obličej a schová jeho nedostatky.

6. Shoefies je také dobrá volba

Říkáte si, že to se selfie nemá nic společného? Ale má. Někdy stačí vyfotit vaše báječné boty, ale musíte sedět. Zde je příklad, jak by vaše shoefie mohla vypadat.

7. Zkoušejte nové trendy

Víte, co předvádí světové módní domy, jaké oblečení či líčení je trendy? Tak to vyzkoušejte. Zdokonalíte tím svůj šatník a vaše fotky budou cool a stylové.

8. Přidejte filtr

Je jasné, že většina z vás před přidání fotografie na svůj profil použije nějaký filtr, a proč ne? Víte, že díky filtrům budete vypadat atraktivněji? Je to dokonce vědecky dokázáno. Na Instagramu jich naleznete spoustu a mezi nejoblíbenější z nich patří Mafair, Valencia, Hefe, Nashville a Aden. Pokud se vám však žádný nelíbí, stáhněte si nějakou aplikaci.

A je hotovo! 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram