Jarní trendy obutí

Jarní trendy obutí

Jaro je v plném rozpuku, zimní kozačky jsme uložily hluboko do skříně a na jejich místo nastoupily jarní modely. Pojďte se s námi podívat, jaké jsou aktuální trendy v dámské obuvi.

Nechte své nohy dýchat a odpočívat. Tak by se dalo jednoduše vyjádřit motto letošního jara u Deichmanna. V kolekci se objevují veškeré varianty pro maximální pohodlí. Stejně jako loni, také letos nesmí chybět slip-ony. Tyto stálice v obuvnických kolekcích si obhájily své místo především kvůli snadnému nazouvání. Můžete je nosit naboso nebo s nízkými ponožkami. Nabízejí se v řadě podob, například námořnicky pruhované, duhově zbarvené s černou krajkou nebo v provedení ze syntetiky s aplikací hadí kůže.

Letos si vaše nohy odpočinou také v kanceláři. Zapomeňte na nepohodlné lodičky s jehlovým podpatkem. Business looku vévodí dámské šněrovací polobotky v pánském stylu. Obout je můžete jak ke kalhotovému, tak k sukňovému kostýmku. Budete vypadat trendově a vaše nohy vám poděkují.

Jestliže preferujete ležérní styl, současným trendem je obouvat tenisky nejen na sport. Tenisky jsou letos módní záležitostí! Zatímco loni se objevovaly převážně v zářivých signálních barvách, v aktuální sezóně jim vévodí metalické prvky – flitry, hologramové vsadky, kovové odstíny. Ať už si vyberete tenisky v barvě mědi, zlaté nebo stříbrné, nešlápnete vedle.

 

K jaru neodmyslitelně patří baleríny. Nyní se nám představují ve zcela inovovaném provedení – s nízkým i vysokým šněrováním. Šněrování působí stylově a navíc vám garantuje jistý krok, protože díky němu chodidlo z baleríny nevyklouzne. Kromě balerín najdeme šněrování také u obuvi na klínovém podpatku nebo dokonce u lodiček.

Nové trendy doplňují i dva stálé styly, které se každoročně opakují, a to etno bohémský look a námořnický vzhled. Etno styl se letos představí v podobě modelů, které využívají dřevo a třásně. Třásně byly v módě v 70. letech a teď se opět vrací na výsluní. Obujte dřeváky, outfit doplňte kabelkou s třásněmi a můžete vyrazit na letní hudební festival.

Námořnický vzhled k létu také neodmyslitelně patří. Ať už budete odpočívat u rybníka, u moře nebo na palubě lodi, proužky se hodí kamkoliv. U Deichmanna se námořnických kousků objevuje hned několik – pruhované slip-ony, espadrilky i několikery kabelky.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram