Jaro je tady, jste na něj ale skutečně připraveny?

Jaro je tady, jste na něj ale skutečně připraveny?

Jarní trendy? Vsaďte na svou intuici a zvolte funkčnost, pohodlnost a nápaditost, která se nikdy nemůže omrzet.

Kolekce městské módy se u Colmar Originals osvědčila stejně dobře tak jako zimní sportovní oblečení, díky němuž italská značka získala na značné popularitě.

Jelikož už ale letošní zimě pomalu odzvonilo, podívejme se detailně právě na onu městskou módu pro nadcházející sezonu jaro/léto 2017, která nepřekvapí ničím jiným než trendy kousky vyrobenými z materiálů a střihů, které dodávají modelům několika stylů eleganci a specifický charakter.

Městský army styl

Chystáte se o víkendu na výlet s přáteli objevovat památky nebo se jen tak toulat velkoměstem a oslavovat první záblesky jara? Některé jarní aktivity se zkrátka neobejdou bez pohodlných, lehoučkých a jemně vyteplených army kousků z nové kolekce.

  

Nevinně bílá

Jistě tušíte, že bílá barva je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti, také ale perfekcionismu a touhy po dokonalosti bez jakýchkoliv kompromisů. Colmar Originals si pro vás připravila jarní dámskou kolekci bundiček v tradiční bílé barvě. Elegantní střihy, sportovní prvky a geometrie inspirovaná futurismem podtrhující ženský styl. Bundy jsou praktické, voděodolné a pohrávají si s kombinací různě strukturovaných materiálů. Díky kombinaci bílé barvy a neotřelých střihů budete působit decentně, žensky a přesto se v davu neztratíte.

  

Jarní bundičky v pastelových barvách

Kvalitní lehounká bunda, která vás ochrání před deštěm, je základem každého jarního outfitu. Bundičky Colmar Originals v pastelových barvách sluší ženám, které upřednostňují neformální styl. Jemnost a přitom chic ženskost vynikne v kombinaci s dlouhou sukní nebo s obyčejnými džínsy. Stačí si jen vybrat ten správný model a zkombinovat ho s vlastním osobitým stylem.

  

Colmar

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram