Kolekce 50 rtěnek Tom Ford pojmenovaných po mužích!

Kolekce 50 rtěnek Tom Ford pojmenovaných po mužích!

Nejen svět módy, ale i kosmetiky potřebuje neustálé inovace. Změny učinil i Tom Ford při nové kolekci 50 miniaturních rtěnek s mužskými jmény!

Na konci měsíce listopadu budou uvedeny nové rtěnky Tom Ford. K dostání budou odpoledne 28.11. na oficiálním eshopu značky a už teď si dovoluji tvrdit, že o ně bude velký zájem. Pyšní se totiž několika privilegii. Tím prvním je jistě jejich miniaturní velikost. Sám Tom Ford to objasnil následovně: " Je doba, kdy ženy nosí malé kabelky, do kterých se snaží vejít smartphone, peníze a klíče. A jelikož je trendem věci minimalizovat, udělali jsme i rtěnky menší." Takhle se totiž vejdou i do toho nejmenšího psaníčka. 

Jistě se najde mnoho žen, které rády čtou názvy kosmetických výrobků. A rtěnka - to je kousek, který většina z nás nosí denodenně u sebe. Takže přiřadit všem 50 miniaturním rtěnkách mužská jména, jak to udělali v Tom Ford, je výborný nápad! 

Kolekce 50 rtěnek bude obsahovat 10 stálých odstínů, zbytek bude úplně nový - od rudých přes nude až po fialové tóny. Ford ještě dodal: "Chceme být jednou z pěti nejluxusnějších firem světa. A dostaneme se tak jen díky inovativním krokům a originalitě!"

V klipech modelky v rychlém sledu mění barvy rtů a vášnivě líbají pokaždé jiného muže. Takové video si nemůžete nechat ujít!