Kolekce Jaro/Léto 2017 značky BSTEPAN

Kolekce Jaro/Léto 2017 značky BSTEPAN

Hledáte originální módní kousky, kterými všem vytřete zrak? Podívejte se novou kolekci značky BSTEPAN pro jaro a léto 2017. Je totiž přímo fantastická.

Na kolekci je na první pohled vidět, že spojuje modernost s nadčasovostí, takže kousky vám ve vašem šatníku dlouho vydrží. Pánský styl se opět prolíná do dámské kolekce, která tak působí jedinečně a módně.

 

Saka s širokými rameny a rovným střihem si v poslední době zamilovalo mnoho žen a možná právě i zde návrháři vsadili na jistotu a udělali dobře. Navíc doplněné úzkými kalhotami s plochými sandály jsou jasnou volbou pro módní nadšence, kteří ujíždějí na trendech.

 

Nechybí zde ani odhalená ramena, která na šatech prezentují oblíbenou asymetrii. A upnuté topy se staly dokonalou kombinací pro kalhoty se širokými nohavicemi. U šatů jsme si nemohli nevšimnout vysokých rozparků, které vám budou krásně větrat. Samozřejmě kolekce nabízí i musthave košilové šaty v délce midi a mini.

 

A jak jsou na tom barvy?

Nabídka je celkem rozmanitá a oblečení je v barvě od světlých pastelových barev po výraznější, jako je fuchsiová. Většina z nich je však v kombinaci od jemných po silné pruhy, takže vytváří dokonalou souhru. 

Materiál? 

Vládne zde hned několik materiálů, jako je hedvábí, vlna, bavlna a jemný popelín. 

 

Jak se vám oblečení líbí?

foto: BSTEPAN

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram