Móda a Karl Lagerfeld v Praze

Móda a Karl Lagerfeld v Praze

Jeden z nejslavnějších módních návrhářů Karl Lagerfeld v Praze. Bohužel nás však nepoctil svou osobní návštěvou, ale otevřel se zde obchod, který se pyšní jeho módou s provokativními kousky plnými nápadů a extravagance. 

Ikonická značka Karl Lagerfeld je jedinečná, jednoduchá a přitom tak stylová. Dlouho na českém trhu chyběla, ale po velké poptávce, se značka objevila i u nás. Můžeme se tak těšit z toho, že další světový módní dům otevírá své prodejny i v Česku. První dva obchody naleznete v Praze. Jeden v nové části obchodního centra na Chodově a druhý v nákupní galerii Myslbek.

Svou vlastní značku spustil návrhář v roce 2012  a díky bohu za to. Jeho nápadité kolekce jsou typické nadčasovostí a originalitou, která je neodolatelná. Pokud patříte mezi jeho fanoušky, tak rozhodně nebudete zklamaní. Milovníci kabelek, zavazadel a oblečení se mohou těšit na kolekci K/Metal Signature, která je o podpisu módního guru. Není to však nic jednoduchého a obyčejného, ale to jistě víte, že u Karla ani čekat nemůžete. Právě naopak. Mezi hlavní barvy patří temně červená, černá, odstíny travertinu a také zářivé barvičky. Kolekce nesoucí název "Fly with Karl" se pyšní moderními střihy s různými nášivkami či záplatami a sám návrhář se zde ztělesnil do role pilota a nezapomněl ani na svou ikonickou kočku Choupette.  

"Móda má z člověka udělat to, kým se sám neodváží být."

Zajímavá je i limitovaná edice ve spojení Karla s ilustrátorem Stevnem Wilsonem. Oblečení a doplňky představuje zajímavý a hravý design v kombinaci barev. Na první pohled jsme se zamilovali do jednoduché delší bílé košile s barevným potiskem.

Tak co na kousky Karla říkáte? My jsme se do nich zamilovali na první pohled!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram