MOHLI BYCHOM DÁT TOMUTO LÉTU KOUZLO?

MOHLI BYCHOM DÁT TOMUTO LÉTU KOUZLO?

Kdo z nás si dokáže představit léto bez plné police všech druhů triček - jako jsou jednoduché modely a živé barvy, nebo dokonce ty nejvíce elegantní, vhodné pro speciální večerní události?

Máme pravdu, když řekneme, že jsme skoro všechny takové, že shledáváme léto ještě dokonalejší, když jsme svůdně oblečené, a kromě toho se dokonce cítíme pohodlně a příjemně v OBLEČENÍ, které jsme si koupily pro tuto sezónu?

Pokud jste jednou z takových žen, pak si prostě musíte přečíst, co ve vašem šatníku nesmíte postrádat. Základem jsou dvě trička s jednoduchým střihem, která budou obrovskou pomocí, když budete přemýšlet, co obléct pro piknik v přírodě a posezení nebo pro ledovou kávu s přáteli. Ujistěte se, že si vyberete jedno tričko živé barvy se vzory. Druhé by mělo být jemnější, v pastelových barvách. Jsme si jistí, že tak oblečená, neopustíte piknik se špatnými vzpomínkami.

Pro večerní koncert nebo zmrzlinu s vaší drahou polovičkou se ujistěte, že jste oblečená do něčeho, co vás činí atraktivní a svůdnou. Zkuste nějaká trička, košile s odkrytými zády, košile se šněrováním, šaty s krajkami nebo tuniky, které budete moci v určité kombinaci nosit jako pohodlné šaty.

První košile, kterou bychom rádi zmínili, je košile MALNA. Stane se láskou na první pohled a klidně si hned kupte dvě - bílou a černou, unosíte je totiž obě. Co říkáte, postaráme se o to, že v této sezoně zmrzlina nebude jen zmrzlinou a že spolu se svůdným outfitem zařídí nezapomenutelné letní vzpomínky. Ujistěte se, že ani vzpomínka na sezonu u moře nezanechá hořký nádech. Určitě se vám již stalo, že jste se konečně dostala na jeden týden zasloužené dovolené k moři a náladu vám rázem zkazily staré obnošené plavky.

A ještě si vzpomínáte na váš slib z poslední sezony, že příští rok už konečně koupíte nové plavky? Neporušte svůj slib a opravdu ho splňte. Zasloužíte si to! Právě tento rok je perfektní příležitost, protože ani před rokem nebyla volba plavek tak rozmanitá a lákavá, jako je tomu v letošním roce. Letošní tvůrci skutečně mysleli na každé tělo a dokonce i na rozdílný vkus.

Ale protože i k moři se chceme večer obléknout do něčeho jiného než jsou plavky, k naplnění dokonalého týdne tak pomůžou vzdušné letní šaty. Pokud máte kousků více a máte spoustu šatů, vyberte ty, ve kterých se budete cítit pohodlně a ne zbytečně načančaně. 

Pokud chcete odjet z dovolené se spoustou skvělých vzpomínek, projděte se ve starém centru města více šik a neopomeňte ani na doplňky a detaily. Nemějte strach, s formálním oblečením to nikdy nemůžete přehnat. Svůdné formální oblečení ve vašem šatníku vás také zachrání, když se od vás bude vyžadovat pečlivější výběr outfitu, třeba formouPLESOVÝCH ŠATŮ!
Co říkáte? Budete letošní léto kouzelné a nezapomenutelné?

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram