Náušnice velkých formátů vás budou bavit

Náušnice velkých formátů vás budou bavit

Náušnice stejně jako jakékoliv jiné doplňky mají své trendy. Prochází si vývojem, změnami, loučením i návraty. Od malinkých peciček jsme se postupně propracovali až k aktuálnímu trendu velkých náušnic.

XXL náušnice nechybí v kolekcích žádného velkého návrháře, a to co vás na nich bude bavit je, že vám společně s líčením vytvoří dokonalý obličej. Umí totiž obličej zeštíhlit, podtrhnout krásu vaší brady, krku i lícních kostí. Vybírejte takové, aby ladily s vaší pletí i s tvarem obličeje, díky čemuž můžete doslova zazářit.

Na večírek se hodí třpytivé, na kávu s kamarádkou jednoduché, matné modely. Nezapomeňte si pohlídat, aby vám vlasy tyto doplňky zbytečně nezastínily. Ideální je pak volit zajímavé drdoly či culíky.

K výrazným náušnicím už si neberte další doplňky. Jeden takový bohatě postačí a nadělá parády víc, než si teď umíte představit.

Jestliže si pod slovem velké náušnice představíte takové, které vám budou krásně kopírovat krk, avšak nebudou působit nijak extrémně, pak jste nejspíš ještě nedospěla k aktuálním novinkám, které světoví módní návrháři právě nastolují.

Jedna je více než dvě

Jelikož jsme v době nemožného, začínají se úmyslně nosit i takové výstřelky, jako je pouze jedna velká náušnice. Nejenom že zapůsobíte, ještě nebudete muset při každém odchodu z domu hledat tu druhou… Má to svého výhody. Že se vám to nezdá? Na módních molech tuto novinky představili Alexander McQueen i Chanel.

            

Čím více barev, tím více muziky

Barevné kombinace s vaší rtěnkou jsou také důležité. Alespoň takto to pojímá pro změnu značka Prada. Což takhle zlatou rtěnku a růžové náušnice?

Extravagance na prvním místě

Jestliže ani tak nemáte pocit, že by byly vaše náušnice dostatečně extravagantní, můžete si vzít na každé ucho naprosto odlišný kousek. Následně si můžete být jistá, že upoutáte hodně pozornosti.

            

                                                        pinterest.com, istagram.com, google.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram