Ohromující kolekce Manolo Blahnik S/S 2015

Ohromující kolekce Manolo Blahnik S/S 2015

Manolo Blahnik představil ohromující kolekci dámské obuvi pro Jaro/Léto 2015 s unikátními detaily v podobě skutečných šperků.

Španělský návrhář obuvi Manolo Blahnik a jeho vzkvétající design je znám po celém světě. Nyní se s přicházející letní sezonou opět objevuje v zářivých barvách s dávkou extravagance.

Manolo ve své kolekci pro Jaro/Léto 2015 představil nové elegantní linie zdobené polodrahokamy, hustou výšivkou naturalistického rázu i maurskými motivy. Hlavní styly značky pro tuto sezonu zachytil na svých fotografiích Michael Roberts.

To by ale nebyl Manolo Blahnik, kdyby svou kolekci zaměřil jen jedním směrem. Letos představil hned šest stěžejních směrů, mezi nimiž nechybí inspirace z jeho milovaného ostrova Sicílie v podobě korálu. Barevné klikyháky evokují africkou kulturu, zatímco duch Seville Fair otvírá dveře milovnicím flamenga. To vše doplňují motivy maurské architektury i ruského architekta Josefa Hoffmanna, které žijí v Manolově fantazii a s kolekcí Jaro/Léto 2015 ožívají v jasných barvách.

Kolekce tak do našich botníků přináší temperament a novou vlnu zábavy. Ale na své si přijdou i ty méně odvážné dámy. Ty se mohou těšit na klasické Manolo Blahnik lodičky v novém letním designu, výrazných i pudrových barvách či jejich kombinacích. Celou kolekci naleznete v našich Fashion Trends.




Zdroj: manoloblahnik.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram