Oslavte život spolu s jarní kolekcí 2018 Jaroslavy Procházkové

Oslavte život spolu s jarní kolekcí 2018 Jaroslavy Procházkové

Mramorový sál pražské Lucerny má za sebou další z přehlídek české návrhářky Jaroslavy Procházkové. Ta je určena pro letošní jaro a léto.

Black or White, Black or Life

Svou jarní kolekci odprezentovala návrhářka na začátku dubna již tradičně v prostorech Mramorového sálu. Pojmenovala ji pomocí slovní hříčky Black or White, Black or Life, v níž můžeme sledovat stopy hravosti a důrazu na život. Právě ten měla celá kolekce oslavovat. Díky své rozmanitosti se jí to nemohlo nepovést. Charismatické modelky, které si Jaroslava pravidelně vybírá, tentokrát doplnila herečka Klára Cibulková, která se v nezvyklé roli manekýny jenom blýskala. Modelky doprovodil tanečník a choreograf Tomáš Slavíček. Ten ještě před začátkem předvedl přítomným působivé stepové vystoupení.

Barvy, barvy, barvy

Efekt oslavy života pramenil ze všeho nejvíce z bohaté barevné palety. Na mole se vystřídalo mnoho odstínů od tyrkysové přes petrolejovou, limetkovou až k tmavě modré a červené. Návrhářka zašla i do kombinace fialové, tyrkysové a limetkové, která ve formě pruhů na krátkých šatech zanechala vynikající dojem! Modely doplňovaly jednobarevné přehozy přes ramena, které se užijí celoročně.

V čele úplet

Jaroslava v kolekci zaujala hned prvními modely kabátů. Ty byly vyrobené z velmi jemných a tenkých plastových materiálů, které vlivem proudění vzduchu připomínaly nafouknuté balóny. I přesto že se kromě plastových kabátů ukázaly také plisované a lesklé sukně, v kolekci dominovaly signifikantní úplety. Jejich velkou výhodou je příjemné nošení a také to, že se automaticky přizpůsobí na jakoukoli postavu.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram