Paris Jackson na své první titulce časopisu Vogue

Paris Jackson na své první titulce časopisu Vogue

Australské vydání časopisu Vogue pro červenec skýtá titulku s čím dál více oblíbenou Paris Jackson. Uvnitř nechybí rozhovor a pár fotografií.

Je to sotva měsíc, kdy se objevila na obálce časopisu Teen Vogue, nyní však povýšila do velké ligy, když si mezi své úspěchy může zapsat první oficiální obálku Vogue. Modelka, herečka a dcera Michaela Jacksona byla fotografována Patrickem Demarchelierem pod taktovkou módní režisérky časopisu Christine Centenery. Rozhovor pak sepsala kreativní ředitelka Alison Veness. Ten probíhal pomocí textových zpráv, jak to má Paris ve zvyku.

V rozhovoru si můžou čtenáři přečíst například důvody, proč začala s modelingem, stejně jako její touhy využít svého příjmení a vlivu, aby pomohla rozbít tradiční standardy krásy. „Mám tolik důvodů, které jsou pro mé srdce důležité a cítím povinnost bojovat za lidi,“ řekla časopisu Paris. „Opravdu chci opustit pozitivní otisk v módním světě, hlavně pokud se jedná o média a stereotypní standard krásy, který je vidět v každém časopise, v každém článku, který se objeví na obrazovce vašeho telefonu, na každém billboardu. Je mnoho mladých dívek, které se na mě dívají, a já pro ně chci být někým, o kom si jejich rodiče řeknou, že je v pořádku, když se na něj podívají.“ Ušlechtilý cíl Paris Jackson je zatím v zárodku, nechejme se překvapit, kam až to dcera slavného zpěváka dotáhne…

fashionista.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram