Pastelové kožené kabelky FURLA stojí za zkoušku

Pastelové kožené kabelky FURLA stojí za zkoušku

Pastelová růžová a pastelová modrá - dva základní odstíny, v nichž společnost FURLA vyrobila své kabelky na léto 2017. Tak do nich!

Pastelová nebo také miminkovská růžová a modrá se zařadily mezi trendy už před několika lety. Na jaře a v létě 2017 však jejich působení graduje a dostaly se také na doplňky včetně kabelek a peněženek. Výrobce kvalitních kožených kabelek a peněženek Furla je zařadila do své aktuální kolekce. Jemná růžová a modrá sice převažují, kabelky seženete ale také v lososové, béžové, černé a tmavě modré. 

  
Růžová crossbody Boheme 5 449 Kč ; Černá Diana kabelka 7 099 Kč ; Růžová Metropolis 16x8,5 cm 9 199 Kč 

Někdo by mohl oponovat, že pastelová barva baví ženu nosit jenom na jaře a v létě a jakmile odbude listopad z jejího nositelného šatníku vymizí a nevrátí se před dubnem. Tento mýtus ale můžeme snadno vyvrátit. Pastelově modrou kabelku bezvadně unosíte i v zimě k tmavě modrému kabátu a šále a baby růžovou zase k vínové nebo výrazné růžové. Takže zapomeňte na báchorky o tom, že nejlépe uděláte, koupíte-li si černou kabelku. Zdaleka to totiž není pravda. Vyberte si mezi světle růžovými a světle modrými modely tu, která je vašemu srdci nejblíže a uvidíte, jak kvalitní kožený model vydrží několik let!

  
Baby blue kabelka Giada 8 449 Kč ; Tmavě modrá kabelka Metropolis 10 299 Kč ; Malá kabelka Metropolis 14x4,5 cm 5 599 Kč

Zajímají vás další kabelky od FURLA?

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram