Podzimní kolekce ALTER ERA 2017 přináší příjemné potištěné pleteniny

Podzimní kolekce ALTER ERA 2017 přináší příjemné potištěné pleteniny

Právě pleteniny představují jeden ze základní stavebních prvků celé podzimní kolekce. Však aby ne, vždyť bude zima!

Česko-belgickou značku Alter Era vede duo designérek - Alicia Declerck a Zhanna Belskaya. Podzimní kolekce s názvem Battalion Mirage reflektuje talent obou návrhářek v propojení s jejich úctyhodnými mezinárodními zkušenostmi z módních domů, jako je Kenzo, Diane von Furstenberg nebo Cartier. Dokazuje to signifikantní zpracování autorských potisků, které v kolekci nově představují například v podobě jemných vlněných úpletů žakárového vzoru.  

Kolekci inspirovali světelní válečníci a kloubí se v ní prvky sportovní, elegantní a také army styl. Právě dlouhý kabát v army stylu dominuje celé podzimní kolekci o 17 modelech. Oko pokocháte také vlněnými vestami, žerzejovými roláky s potiskem, oversized košilemi či reflexními kombinézami. Všimněte si také detailů - motorkářských rukavic a holinek!

Barevně v kolekci pochopitelně převládají zemité a podzimní tóny v čele s khaki, béžovou, černou a šedou. "Počínaje návrhem v podobě žakárového vzoru vyžaduje výroba úpletů trpělivost zejména při navlékání barevné příze do systému pro vzorování ale i v dalších krocích. Výsledkem však jsou vysoce hřejivé svetříky ze směsi kvalitního hedvábí s vlnou a bavlnou,“ popisuje jedna z návrhářek Zhanna Belskaya.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram