Podzimní pánská kolekce Ralph Lauren 2017 přesně v barvách, které muži chtějí

Podzimní pánská kolekce Ralph Lauren 2017 přesně v barvách, které muži chtějí

Pánové, pokud přemýšlíte, jak obohatit svůj šatník, Lauren vás přesvědčí, že to není třeba. Ani barevně. Ani střihově. A i tak to může být pecka.

Ralph Lauren se ve své podzimní pánské kolekci 2017 nesnažil vymýšlet nemožné a uvedl osvědčenou klasiku. Tato věta možná vyznívá negativně. Snad že nebyl návrhář dostatečně originální a že nepřinesl vůbec nic nového?! Tak tomu ovšem není. Lauren předvedl, že pánský styl by měl být založen na tradičních střizích, které mužské postavě sluší a na temnější paletě barev, kterou ostatně většina mužů stejně preferuje. Zřejmě proto jeho kolekce o třicítce modelů obsahovala velmi obdobné modely v hnědé, černé, tmavě modré a khaki. 

Podzimní Ralph Lauren móda působí odlehčeně, víkendově. Už by jen stačilo vzít do ruky koženou tašku, druhou odemknout drahé auto a vyrazit vstříc venkovskému prostředí. Pečlivá krejčovská práce se zhodnocuje zejména na oblecích a smokinzích. Obleků jsme zahlédli v průběhu kolekce několik, na závěr ale přišel prostor na večerní look s motýlkem. Tady také nastalo jedno jediné odchýlení od barevné palety, když Lauren vybral fialový odstín na semišové sako. Jinak vévodila černá a v ní kontrastovala bílá košile. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram