Ponožky v sandálech – společenské faux pas fashion trendem

Ponožky v sandálech – společenské faux pas fashion trendem

Znovu otevíráme často diskutované téma, a sice mnohdy odsuzované, avšak Čechy oblíbené ponožky v sandálech. Věřte nevěřte, ponožky v sandálech jsou v kurzu.

Ponožky v sandálech, cože? Většina z vás bude jistě reagovat podobně, ale věřte nevěřte, toto časté společenské faux pas, se mění v módní trend, který zaplavil i přehlídková mola. Budeme tedy tento dřívější vrchol nevkusu vídat v ulicích mnohem častěji?

S největší pravděpodobností ano. Ponožky čouhající z bot na podpatku a sandálů zbudily velký zájem u módních expertů a světových návrhářů, kteří s tímto trendem vtrhli na přehlídková mola.  Extravagantní módní trend roku 2014, už ale začali propagovat i známé osobnosti showbyznysu.


V poslední době si kombinaci ponožek s botami na podpatku a sandály oblíbily sestry Mary-Kate a Ashley Olsenovy, Bruce Willis, zpěvačka Miley Cyrus, nebo herečka a návrhářka Sarah Jessica Parker, která mimochodem v letošním roce uvedla svou kolekci bot. Ty jsou jako stvořené k experimentům dle předlohy světové módy.

 

Zdroj: stylevanity, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram