PRADA „Made to Measure“ - Obleky šité na míru

PRADA „Made to Measure“ - Obleky šité na míru

Italský módní dům PRADA představuje exkluzivní službu „Made to Measure“ („vyrobeno na míru“).

Módní dům PRADA představuje službu „Made to Measure“, tedy „vyrobeno na míru“, jehož cílem není nic jiného, než uspokojit tužby nejvytříbenější pánské klientely italské značky, jež se nespokojí s průměrností a nabídnout exkluzivní službu věnovanou jedinečným výrobkům, zhotoveným s precizností soustředěnou na každý detail.

V Prada „Made to Measure“ se spojuje modernost s krejčovskou tradicí a zákazníkovi se tak nabízejí obleky, kabáty, saka, košile i kalhoty šité na míru.

Jak to funguje?

Prada tuto službu poskytuje od roku 2003 a nyní je k dispozici ve 40 obchodech po celém světě. Zákazník má možnost výběru ze 300 různých látek na obleky a saka, z 20 na kabáty a přibližně ze 180 na košile.

 

Obleky „Made to Measure“ z kolekce Podzim/Zima 2015 jsou zhotovovány ve 2 základních střizích. A sice Klasický nebo Slim.

Klasický – poddajný a nadčasový střih. Sako může mít dva nebo tři knoflíky a kalhoty jsou k dispozici s nažehlenými puky nebo bez.

Slim – vypasovaný střih jak v případě saka na dva knoflíky, tak i u přiléhavých kalhot bez puků. U tohoto střihu se nabízí možnost ušití vesty k obleku.

 

Od první zkoušky bývá hotovo zpravidla do pěti týdnů a ten pocit z obleku šitého na míru je nezaměnitelný.

Službu šití na míru, včetně individuálních konzultací a měření, si můžete vyzkoušet ve dnech 17. až 19. září 2015 v době od 10 do 18 hodin přímo v pražském obchodě PRADA na adrese Pařížská 125/16. Objednat se můžete na telefonním čísle + 420 221 890 380.

 

Zdroj: PRADA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram