Prohlédněte si všechny outfity Kate Middleton na cestě po Polsku a Německu

Prohlédněte si všechny outfity Kate Middleton na cestě po Polsku a Německu

Několikadenní královská cesta po zemích našich sousedů - Polska a Německa přinesla přesně devět půvabných outfitů Vévodkyně z Cambridge.

Na cestě Polskem

Královská cesta započala přistáním ve Varšavě, na které si Vévodkyně z Cambridge vybrala bílé peplum sako a sukni od Alexandera McQueena. Doplnila ho červeným psaníčkem Jenny Packham a samozřejmě okamžitě zapůsobila svými zkrácenými vlasy v bohatých vlnách. Na zahradní podvečerní párty Kate dorazila v lesklých bílých šatech od polské značky Gosia s drobným saténovým Prada psaníčkem. Při návštěvě města Gdansk zapůsobila v květovaném modelu áčkového střihu značky Erdem a sandálcích Stuart Weitzman, které dolaďovaly červeně nalakované nehty na nohou. Na uších jsme mohli zahlédnout náušnice s jantarovým kamenem, což je národní kámen Polska.

V Berlíně a Hamburgu

Při příjezdu do Berlína se Catherine ukázala v královsky modrém kabátě Catherine Walker. Oblékla také bohémské maxišaty od Alexandera McQueena v červené barvě a doplnila je tělovými sandálky Prada. Při návštěvě Heidelbergu zazářila v nádherném žlutém modelu Jenny Packham s psaníčkem Alexander McQueen. 

Při příležitosti lodního závodu se Kate ukázala v uvolněné kombinaci Hugo Boss pruhovaném triku a džínech s bílými teniskami. Jednodušší outfit zvolil i její manžel. Večerní recepci vyhrály vzorované dlouhé šaty Markus Lupfer spolu s blyštivými doplňky. Poslední den královské návštěvy a její následný odjezd z Hamburgu si Kate místní užili v levandulově fialových šatech od Emilie Wickstead. 

mirror.co.uk 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram