Roztomilé a stále dospěle elegantní kabelky a batůžky

Roztomilé a stále dospěle elegantní kabelky a batůžky

Jaro! Jaro! Jaro! Vítej. Jako vhodné přivítání by se zřejmě hodilo, abyste trochu provětrala nový šatník. A zařadila do něj některou z roztomilých kabelek nebo batůžků Paul's Boutique. 

Anglická značka Paul's Boutique se stala synonymem pro navrhování a prodej nekonvenčních kabelek, peněženek a batohů. Tím, že se zaměřuje jen jedním směrem, si je schopna zachovat svou filosofii, styl a stále být jednou z nejoriginálnějších značek napříč světem. Paul's Boutique nemá složitý design - zakládá si na hravosti, roztomilém duchu a eleganci. Jednotlivé kabelky i peněženky bychom mohli zařadit do dvou hlavních kategorií - zábavné a dívčí a potom dospělé a elegantní. Někdy se ale oba světy skloubí dohromady, jako třeba v oboustranném šedém psaníčku s bílými puntíky. 

  
Šedé oboustranné psaníčko 1 129 Kč ; Jahodová cross body kabelka 2 129 Kč ; Tmavě modrá cross body kabelka 2 399 Kč

Jelikož jsme si moc dobře vědomi, že batůžky a batohy mezi ženami během posledních dvou sezón výrazně stouply v oblibě, zařadily jsme je sem také. V nabídce značky najdete také velmi populární vakové kabelky nahoře se stuhou, díky které si je můžete utáhnout podle potřeby. Kromě toho máte na výběr i z prostorných shopper bagů a trendy peněženek. Každý model je na přední straně ozdoben natištěným logem značky nebo estetickým kovovým plíškem, kde je logo vyryto. Jsme přesvědčeni, že kabelky Paul's Boutique (a zejména ta jahodová s puntíky) jsou dobrou cestou jak přivolat jaro. Na oblohu. Do hlavy. I do šatníku.

  
Bílo-modrá cross body kabelka 2 549 Kč ; Zlatý batoh 2 699 Kč ; Pruhovaný batoh 2 829 Kč

Našich šest kousků vám nestačilo? Pak na celou kolekci mrkněte tady!

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram