Shoot s českými topmodelkami pro Elle

Shoot s českými topmodelkami pro Elle

České topmodelky spojily své síly s fotografem Branislavem Šimončíkem a společně nafotily photoshoot pro časopis Elle.

České topmodelky vizuálně podpořily české Elle. Photoshoot s Danielou Peštovou, Lindou Vojtovou, Janou Knauerovou a Denisou Dvořákovou najdete v tištěné verzi říjnového vydání.

Čtveřice našich krásek pro sérii fotografií oblékla značky Dior, Gucci a Louis Vuitton. Styling dával dohromady Jan Králíček. Autorem snímků je fotograf Branislav Šimončík. V editoriálu najdete studiové fotky i fotografie z ulice, časopis poznáte podle výrazné oranžové obálky.

Daniela Peštová zažila svůj modelkovský vrchol v devadesátých letech v Paříži a posléze v New Yorku, kde se její kariéra rychle rozběhla. Oblíbil si ji časopis Sports Illustrated a značky Victoria's Secret či L'Oréal. Linda Vojtová se v modelingu pohybuje už téměř patnáct let. Žije v New Yorku, je oblíbená u značek prodávajících spodní prádlo a má za sebou i několik velmi povedených hlavních stran velkých časopisů. Hnědovláska Jana Knauerová se pyšní modro-zelenýma očima, jež jsou pro ni charakteristické. Ještě donedávna byly jejím poznávacím znakem i krátké vlasy, ty si však poslední dobou nechává narůst. V České republice jste se s ní mohli setkat jako s tváří letošního Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. A nakonec - Denisa Dvořáková, vítězka Elite Model Look z roku 2006. Denisa je důkazem, že taková soutěž dokáže člověku hodně nakopnout kariéru - milují ji časopisy i návrháři, proto se s ní často setkáváme na přehlídkových molech.

Zdroj foto: fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram