Svatební trendy pro rok 2018

Svatební trendy pro rok 2018

Za poslední dobu mnoho návrhářů představilo kolekce svatebních šatů, které ženám rozzářily úsměv dokořán. My se zaměřili na svatební trendy, jež budou absolutně IN v roce 2018. Pro ženu je svatební den jeden z nejkrásnějších momentů v životě, a proto je velmi důležité, aby každá žena docílila dokonalých šatů a doplňků.

Následující rok přinese devět hlavních svatebních trendů, které mají jeden společný avšak užitečný znak, a sice – vypadají božsky! 

↑ CHOKERY 

Chokery nejsou v módním světě žádnou novinkou. Kim Kardashian z nich udělala celosvětový fenomén loňského roku. Nyní však trend dostává nový rozměr a stává se tak krásným doplňkem svatebních šatů. Nezáleží, zda použijete perlový, mašlový či obyčejný choker ze stuhy, protože každý styl splní svůj účel. Jen si představte ten nápaditý kontrast chokeru s princeznovskými šaty či naopak kouzelnou sehranost s klasickými či jednoduchými šaty. Prostě nádhera!

↑ MAŠLOVÉ RUKÁVY 

Zapomeňte na vynalézavé výstřihy či dlouhé vlečky a raději se zaměřte na nápadité rukávy. Rok 2018 bude totiž velmi otevřený různým stylům rukávů, které však ponesou jeden společný znak – mašle. Je to tak dámy, mašlové rukávy dodají eleganci a symetrický dotek, které každé svatební šaty promění v tu nejmódnější senzaci.

↑ PLÁŠTĚNKY, KABÁTKY A PŘEHOZY 

Dalším zajímavým trendem příštího roku budou nejrůznější svatební pláštěnky, kabátky, přehozy či dokonce ponča. Tento prvek působí vskutku něžně, elegantně a romanticky.

↑ KALHOTY  

“Cože? To myslíte vážně?“, říkáte si.  Ano, myslíme. Svatební kalhoty jsou odvážným znakem nastávajícího roku, který může být stejně tak okouzlující jako princeznovské šaty. Fotky ukazují několik možností, jak kalhoty ozdobit dalšími svatebními prvky.

↑ RUKAVICE 

Jednoduché, bílé a dlouhé k loktům. Přesně takové rukavice byly nejčastějším doplňkem svatebních šatů a je třeba říct, že tento prvek snad nikdy nezmizí. V příštím roce však hlavním znakem rukaviček bude zdobená iluze. Zní to divně, vypadá skvěle. Na fotkách můžete spatřit rukavice tělové barvy, které zdobí bílé květiny, ale samozřejmě také další zajímavá provedení, kterými se můžete inspirovat.

↑ KVĚTINOVÉ ZDOBENÍ 

Květiny mohou být nevkusným prvkem, ale pokud máte oko umělce, dosáhnete velkolepého díla. Vodopád květin je dalším skvělým prvkem, jak svatební šaty dostat na vyšší level, který z obyčejných a jednoduchých šatů vytvoří svatební zázrak.

↑ VIKTORIÁNSKÉ PRVKY 

Téměř žádný výstřih? Ehm… Pánové zřejmě nebudou fanoušky tohoto trendu, ale na druhou stranu o to víc ocení svatební noc. Viktoriánský dotek přinese svěží a vzrušující svatební šaty a doplňky, které mnoho žen dozajista ocení.  

↑ BO-HO 

Říká se, že styl “BO-HO“ je upgrade hippie směru v oblasti módy a přesně o tom nás přesvědčil Bridal Week (Svatební týden), který nepřinesl pouze květinové korunky, ale též šaty do zvonu či uháčkované zdobení, jež dodává efekt rostoucích květin. Veškeré modely působí velmi bohémsky.

↑ NÁPADITÉ DOPLŇKY 

Ovšem, že doplňky necháme na závěr. Jsou totiž skvělým způsobem, jak doladit celkový dojem do dokonalosti, protože jak se říká, v detailu je síla. Třpytivé prsteny větších rozměrů, perlová kápě, síťované zdobené závoje otevírají nové dveře ženám, které si potrpí na doplňky.

 

Tak co říkáte dámy? Zaujaly vás svatební trendy pro rok 2018 či naopak neuspěly?

 

                                                                                                                                                                       pinterest

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram