Tepláky se staly módním kouskem jarních kolekcí

Tepláky se staly módním kouskem jarních kolekcí

Možná přisuzujete tepláky jen fotbalovým trenérům. My vám ale řekneme pár důvodů, proč tepláky nosit kdykoliv a kamkoliv…

Tepláky dříve hájily střední věk, pohodlnost a malinko lenosti se převlíkat. Naštěstí to postihovalo zejména muže. Dnes je ale všemu jinak. Právě tito páni by mohli řídit módní trendy.

Tepláky dostávají nový kabátek, přepracovává je nejedna značka, mezi nimi i Chloe, Gucci a Bottega Veneta a dělají z nich velmi sympatický a elegantní kousek.

Samozřejmě nemáme my, ani světové módní domy na mysli tepláky s pěti pruhy na boku, které pořídíte na každém stánku. Mluvíme o teplákách, které mají šmrnc. Takové, ke kterým si můžete vzít lodičky na podpatku i slušnější halenku.

Nejenom značka Chloe tyto kousky přidala pro kolekci Jaro/Léto 2016. Typickou ukázkou můžou být šarlatové tepláky s bílými proužky a malým rozparkem na boku, které působí jako společenské kalhoty. Pohodlně a sportovně pojatý set přináší Versace, zatímco Gucci se specializuje na detaily nejvyššího řádu. Jejich tepláky jsou atraktivním kouskem, který zdobí rovněž decentní pruhy a květinový vzor. S halenkou připomínající módu 19. století, budete mít ten správný šmrnc.

Tepláky Louis Vuitton připomínají střih domácího oblečení především díky stahovacím šňůrkám, jinak je za nás můžete nosit klidně i do kanceláře. Pokud si nebudete jistá, přidejte k teplákům a halence důmyslný a výrazný šperk a bohémský styl bude na světě raz dva.

vogue.co.uk

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram