Trendy pánské účesy pro rok 2015

Trendy pánské účesy pro rok 2015

Jaké pánské účesy budou letos nejvíce trendy nám odhalily módní přehlídky pro Jaro/Léto 2015. Objevte nové pánské styly a zatočte s nudou!

Pánské trendy se přeci jen vyvíjejí pomalejším tempem. Často dlouho přetrvávají a postupně získávají naprosto jiný nádech. U pánských účesů jde především o styling.

Kratší vlasy po stranách a delší uprostřed
Jeden z nejoblíbenějších pánských účesů loňského roku bude převládat i letos. Získává ovšem novou podobu, pěšinku na straně v duchu preppy stylu. Ta může výrazně ovlivnit váš konečný vzhled. Zvolíte-li pěšinku na „správné straně“ můžete si jen přilepšit. Styling volte s ohledem na vaši náladu i oblečení. Sčesáním patky lehce dozadu získáte perfektně upravený look. Další možností stylingu je ulízaný vzhled či účes plný objemu s chaotickými vlnami.

  

Chaotické účesy a rozcuchy
Chaotické styly jsou stále velmi populární, neboť vůbec nezáleží na tom, zda máte vlasy rovné či vlnité. Sestříhání po stranách by u tohoto účesu mělo být o něco výraznější, aby více vynikla delší ofina. Opět můžete zkusit pěšinku na straně. Typickým rysem chaosu ve vlasech je jejich textura a divokost.

  

Mop
Účes inspirovaný vintage stylem si zakládá opět na dlouhé ofině. Ta se ovšem nosí volně, sčesaná od zadní části hlavy do čela. Nemusíte ji ani příliš upravovat, nechte vlasy směřovat tam, kam chtějí a rázem získáte chladnou rokerskou vizáž.

  

Mokrý vzhled
Všeobjímající mokrý vzhled je na dobré cestě stát se hitem letní sezony. Jeho styling je velmi snadný. Vyfoukejte vlasy směrem dozadu a s pomocí gelu je rychlými pohyby zafixujte. Neváhejte, a nakonec je ještě zarovnejte hřebenem. Získáte tak skutečně mokrý vzhled.

  

Dlouhé vlasy
Přestože dlouhé vlasy nejsou pro každého, nosí se stále častěji. Jejich délka není příliš důležitá. Vlasy ovšem musí rámovat celý obličej a sahat alespoň po konec brady. Dbejte také na kvalitu vlasů a jejich přirozený vzhled, který není třeba téměř vůbec upravovat.

  

Grafické linie a vysoký lesk
Jarní couture přehlídky vnesly i do pánských účesů trošku extravagance. Tyto účesy se vyznačují ostrými liniemi a vysokým leskem. Účes může působit vzdorovitě a vzbuzovat agresi. Inspirací pro vás mohou být nejrůznější fantazy postavy z filmů i komiksů.

  

Zdroj: menshairstyletrends.com, jamiestevenshair.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram