Trika, která vás nakopnou

Trika, která vás nakopnou

Nakopnou vás po ránu, protože připomenou, že si máte dát kávu, v posilovně, večer v baru i po neúspěchu. A stylová k tomu jako bonus!

Je pro vás po ránu káva číslo jedna, jinak vás nikdo do pracovního procesu nezatáhne? A máte v sobě špetku humoru, kterou byste ráda dala najevo i svým kolegům a rodině? V tom případě jsou nová Ranní trička od Zootu určená právě vám. Jednoduchý dámský střih z příjemné eko bavlny a stručným nápisem, z něhož každý snadno pozná, že ráno bez kávy nedáváte. A z pozměněné varianty s nápisem Okay, wine not? je zase zřejmé, že pozvání na skleničku vína přijímáte. Protože proč ne?!

   
Černé triko s kávou 429 Kč ; Bílé triko s kávou 429 Kč ; Černé triko s vínem 429 Kč

Vtip a nadsázka se ovšem bude hodit nejenom po ránu, ale třeba také tehdy, když váš den úspěchy zrovna neoplývá. Světle modrý oprýskaný nápis na pohodlném oversized triku si v češtině může přečíst opravdu každý. Tak na to možná taky pozor, protože ne každý šéf by takovýto dresscode uvítal. Další část origiálních triček s hravou myšlenkou s vámi ráda zamíří na sport nebo do fitness centra. Za nás jednoznačně vede motivační triko Victoria told me her Secret and that's why I am here (Victoria mi prozradila své Tajemství a proto jsem tady), které jemně naznačuje, co se skrývá za krásnou postavou - pravidelné cvičení.

  
Modré tílko 469 Kč ; Tmavě modré volné triko 429 Kč ; Růžové triko 489 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram