Tvá šance čeká! Takové motto zvolili organizátoři soutěže GAY ROKU

Tvá šance čeká! Takové motto zvolili organizátoři soutěže GAY ROKU

Casting, který proběhne 14. března 2015 v 9:00 v Hair and beauty institutu Tomáše Arsova, V Jámě 2 v Praze 1. Pokud jsi gay, je ti mezi 18 a 45 lety a chceš od základu změnit svůj život, tak neváhej! 

Výplň přihlášku na www.gayroku.cz a doraz na casting!

„Hned jak přihlášený dorazí do salonu Tomáše Arsova, ujme se ho produkce, od které dostane pořadové číslo. S pořadovým číslem a předem vyplněným dotazníkem se vydá před castingovou porotu, kde ho čeká krátký pohovor. Přihlášený od porotců na místě obdrží zelenou nebo červenou kartu. Zelená karta znamená postup do semifinále. Pro ty, kteří obdrží červenou kartu, soutěž GAY ROKU končí. Ze semifinalistů se vybere 8 – 12 finalistů, kteří zabojují o titul GAY ROKU 13. 6. 2015 v pražském klubu Mecca,“ prozradil tiskový mluvčí soutěže.

Ihned po výběru finalistů proběhne jejich focení světoznámým fotografem Robertem Vanem, který je zároveň předsedou castingové poroty.

Finalisté budou oficiálně představeni 17. března 2015 v pražském klubu Farrango na Vinohradské ulici. Finálový galavečer se uskuteční 13. 6. 2015 v pražském kubu Mecca, moderátory večera budou Jan Jakubec a Eva Decastelo, která je i tváří soutěže GAY ROKU.

Ve finálové porotě zasedne například herec Lumír Olšovský, moderátor Aleš Cibulka, dabér Michal Jagelka, stylista Filip Vaněk, zpěvák Jan Bendig, prezident Muže roku David Novotný, zpěvák Jaro Smejkal a spousta dalších známých osobností.

 

Zdroj: Gay Roku

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram