Unique Fashion Week začíná!

Unique Fashion Week začíná!

Unique Fashion Week startuje. Přehlídky, doprovodné výstavy a afterparty poběží od pondělí 8. září do neděle 14. září.

We are Unique, We are Fashion, říká nové motto Unique Fashion Weeku. V jeho duchu se nesla dnešní tisková konference v hotelu Boscolo Prague a na jeho základě vzniklo i propagační video založené na prezentaci týmu, který za realizací Unique Fashion Weeku stojí. Za organizací Unique Fashion Weeku stojí dvě půvabné dámy - Karolína Bosáková a Barbora Bergová. Mezi tváře letošního ročníku patří modelka Věra Vávrová, make-up umělec Filip Vávra, ambasadorka Toni&Guy Lucie Molnárová, fotograf Vratko Barcík, blogerka Nena Kofnovcová, model Lukáš Barbuščák, módní návrhář Lukáš Macháček a módní ředitelka Harper's Bazaar Lucie Janotová.

Tento týden proběhne již čtvrtý ročník Fashion Weeku. VIP zahraničními hosty jsou model Chris Elson a návrháři Alfredo a Diego Villalba.

Hlavní fashion stage se nachází ve Slovanském domě, pondělní, úterní a středeční program se bude konat v rezidenci primátora hlavního města Prahy, v hotelu Boscolo Prague a v Pařížské. Hned na počátku Fashion Weeku bude představena kolekce Emilio Pucci a BVLGARI. Následovat bude Dolce&Gabbana nebo sekce Proč NE? s Ivanou Mentlovou, Kateřinou Geislerovou, Beatou Rajskou a Tatianou Kovaříkovou, či Young Talents Range Rover Evoque Selection, v jejímž rámci se představí návrháři Jiří Kalfar, Soňa Zajacová a Romana Wilson. O víkendu na nás čekají autorské módní přehlídky Beaty Rajské, Tatiany Kovaříkové, Zuzany Kubíčkové nebo Karolíny Otevřelové. Více o programu najdete zde.

V rámci doprovodného programu si budete moci prohlédnout výstavu hlavního mediálního partnera Harper's Bazaar ve Slovanském domě nebo výstavu fotografií Touch of Fashion českého fotografa Marka Musila.

Zdroj foto: Redakce, Unique Fashion Week

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram