V březnu stylově? Podle Pinterestu to jde snadno!

V březnu stylově? Podle Pinterestu to jde snadno!

Březen je skoro za námi a my můžeme s jistotou říci, že už je zde jaro. Sluníčko venku svítí a na ulici potkáváme lidi v kožených bundičkách či bomberech. Právě teplé počasí nám umožňuje ukázat svůj smysl pro módu, který byl v zimě tak trochu zamrazen.  

Zimní sezóna bývá nazývána obdobím nudy, především co se módy týče. Je to především tím, že si moc nemůžeme pohrávat s módou a většina z nás volí jednoduché kouskyčerné barvě či jiné tmavé barvě, které jsou klasické a především teplé. Právě jaro a teplé počasí nám do našich životů přináší spoustu pozitivní energie a to nejen z hřejivých slunečních paprsků, ale také tím, že kolem nás rozkvétá příroda a my s ní. Co si na sebe v těchto dnech obléci a ukázat tak svou novou jarní tvářičku?

Velké rukávy

Velké rukávy patří mezi super trend, který je stylový, hravý a navíc příjemný. Pokud chcete ozvláštnit svůj outfit, ať už zvýraznit jednoduché džíny, kraťasy nebo cokoli jiného, tak takové tričko, šaty nebo košile, jsou sázkou na jistotu. A navíc v barvě pudrové růžové je doslova k sežrání, inspirace je však mnohem víc a záleží na vás, co si zvolíte.

Kalhoty nebo sukně do pasu na zavázání

Trend, který je mnohem jednodušší, než si možná myslíte. Zmačkané kalhoty nebo sukně, svázaná kolem pasu vytvoří nejen krásně štíhlý pas ale také šik styl, který na ulici jen tak neuvidíte. Pokud chcete zapůsobit jako módní diva, tak s tímhle kouskem se vám to rozhodně povede. Dokážete si to představit?

Neutrální barvy

Neutrální barvy jsou módní, přírodní a krásné. Dokážou z outfitu udělat něco extra, a to díky své jemnosti a eleganci, kterou v sobě prostě mají. Pokud jste stejní jako my, tak se pro vás z černé klasiky stala světlá neutrální barva, která zobrazuje lehčí tóny, jako je khaki zelená, béžová, bílá a třeba šedivá. Jednoduše řečeno, můžete tyto tóny kombinovat s každým jiným, který je v roce 2017 módní. 

Vrstvení

Vrstvení není žádnou novinkou, ale na jaře ho můžete pojmout jinak. Nás zaujaly průhledné topy, pod kterými krásně vynikne spodní vrstva. Může se jednat o krátký topík, bralettku nebo třeba tílko. Je to jedno, protože jakkoli to bude vypadat božsky a romanticky.

Tak co říkáte na tyto jarní trendy? Už máte nějaký doma?
Pokud ne, tak šup pro něj!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram