Víla v keckách? Proč ne!

Víla v keckách? Proč ne!

Je pravda, že se nám léto zatím moc nevyteplilo, ale proč se vedrem potit hned v prvních měsících, když se styl dá vyjádřit hlavně neokoukanými kombinacemi a nápaditým vrstvením?

Počasí je i dost větrné a jistě všechny známe ty chvilky ala Marilyn Monroe, kdy nám, nejen v metru na eskalátorech, sukně vylítne až ke krku... takže, holky, kluci snad né, nezapomínejte na hezké, nebo ještě lépe - vtipné, kalhotky a na pořádný úsměv, když se něco takového přihodí! 

A jedny z takových sukní jsou i trendy tylovky ve všech barvách a kombinacích. Jsou vzdušné, pohodlné a hravé. Proto se je nebojte kombinovat na všechny způsoby, které vás napadnou. Tyhle sukně snesou všechno! Dokonce i pořádné bombarďáky, když se vám stane ta Marilyn nehoda. Nesnáším totiž, když se rýsuje pod upnutým oblečením tvar velkých kalhotek, to rozhodně není sexy a je to vidět všude. Tylovka ale schová všechno. 

Možná taky můžete mít pocit, že jste v nich jako selka, ale to přeci není vůbec na škodu! Chce to jen něco upnutého v pase, aby se ženské křivky umocnily, a sexy outfit je na světě!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram