Značka Warby Parker představila novou kolekci brýlí

Značka Warby Parker představila novou kolekci brýlí

Pokud toužíte po nových brýlích, máme pro vás bezvadný tip. Značka Warby Parker totiž představila svou novou kolekci brýlí, která rozhodně stojí za zhlédnutí. 

Čím jsou speciální? Již na první pohled vás uchvátí jejich krystalový vzhled, příjemná barevnost a retro styl, kterým je značka Warby Parker proslulá viz kolekce 1922 či the Hayworth.

Nejnovější kolekce názvu “CRYSTALS in colour“ prezentuje tři druhy brýlí, a sice Finch, Percey a Carver, které se liší tvarem a barvou. Provedení a celkový vzhled brýlí musíme hodnotit velmi kladně, protože už tak stylové poloprůsvitné rámy seženete navíc v oslnivém rozmezí barev od pastelově růžové, nebesky modré po lesní zeleň a v mnoho dalších provedení.

*Warby Parker je americká značka, která vznikla v roce 2010 díky programu Whartonské univerzity, jenž společnosti dodal základní kapitál formou investice. Značku založili Neil Blumenthal, Andrew Hunt, David Gilboa a Jeffrey Raider. V únoru 2010 se Warby Parker oficiálně otevřel trhu. O nějaký čas později si společnosti všiml Vogue a navázal s ní spolupráci, díky které se dostala do povědomí široké veřejnosti a začala vydělávat velké peníze. Společnost mimo jiné nabízí i zajímavou možnost “Home Try-On“, kdy vám na zkoušku odešlou pět vámi vybraných brýlí a vy se po dobu pěti dnů můžete v klidu rozhodnout, které jsou pro vás ideální.

Co na brýle říkáte, líbí se vám?

                                                                                                                        warbyparker.com                                                                               

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram