Minimalistický šatník: Sázka na jistotu!

Minimalistický šatník: Sázka na jistotu!

Jednoduché a čisté linie. Kvalitní materiál a dobře padnoucí střihy. Dokonalá harmonie a snadné kombinování. Tak právě takový může být i váš šatník. Nechte se inspirovat našimi tipy.

zdroj: pinterest.com

Pokud se váš osobní styl vždy točil kolem jednoduchých kousků, které byly základním pilířem vašeho šatníku, nebo vás už delší dobu láká něco podobného si pořídit, pak jste tu správně. Sestavili jsme pro vás minimalistický šatník, ve kterém vše dokonale ladí a harmonizuje. S menšími změnami během teplejších dnů s ním hravě zvládnete kombinovat každý kousek po celý rok.

Souhra

Dobře padnoucí trenčkot je výhrou. Neměl by rozhodně chybět v žádném šatníku. Je jen na vás, v jakém střihu se budete cítit nejlépe. Pokud sáhnete po oversize verzi či vypasovanějšímu střihu. Všímejte si malých detailů na rukávech, pásku či límci.

Trenčkot a sako jdou ruku v ruce minimalistické garderobě. Pokud sako nevyužijete do práce, bude vypadat skvěle jen s bílým trikem a oblíbenými džínami. Zkuste sáhnout po jiné než klasické černé barvě. Šedá, písková či hnědá budou skvělou alternativou.

zdroj: pinterest.com

Bílá dáma

Klasická, dobře střižená košile je základem. Věc, o které píšeme poměrně často. My ji ovšem milujeme ve všech podobách. Opět - pokud nejste nucena mít klasickou verzi kvůli práci, anebo nejste až tolik svázána pravidly dress codu, zvolte něco jiného. Asymetrický střih, dlouhé rukávy nebo balonové rukávy. Zkombinujte s lněnými kalhotami, džínami nebo hedvábnou sukní.

Trendy posledních měsíců ovládly vycpaná ramena a tílka v různých délkách a materiálech.

zdroj: pinterest.com

Pánové dovolí

Že i se zdánlivě pánskými prvky lze vypadat žensky, potvrzují tyto modely. Kalhoty s vysokým pasem, slouchy střih, culottes. Pomůžou vám k tomu například podpatky či výraznější doplňky, kterých se v tomto případě vůbec nemusíte bát.

zdroj: pinterest.com

Obutí

Jakkoli mistrovsky zkombinujete svůj outfit a nebudou vám k tomu sedět boty, pak celek nikdy nebude fungovat. Ano, boty jsou naší vizitkou. Není potřeba vlastnit desítky párů bot. Postačí vám jich pár, ale kvalitních, o kterých víte, že vydrží několik sezón. 

zdroj: pinterets.com

Zlatá tečka

Doplňky, šperky a kabelky. Taková ta poslední tečka, která vám dovolí odejít z domu. Nemusí to být pouze šperky. Outfit doladíte i pomocí stuhy, kterou si zapletete do vlasů nebo ještě lépe, vezmete klobouk. Nebojte se právě s těmito detaily experimentovat. 

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram