A na co kliknete dnes

A na co kliknete dnes

Sami to moc dobře znáte – vracíte se domů a přemýšlíte, co dnes budete vařit, ale už opravdu nevíte, kde vzít inspiraci? To už je minulost! Vaši bezstarostnou budoucnost v kuchyni představuje značka Tefal, která přichází na trh s revoluční novinkou – multifunkčním kuchyňským robotem Click & cook!

 Poradí, pomůže, a k tomu samostatně uvaří. Jediné, co za vás (zatím) nezařídí, je nákup. Ten si budete muset obstarat sami. Zaručujeme vám ale, že už nebudete chtít odejít z kuchyně. Tento pomocník se stane nedílnou součástí vaší domácnosti a zamilují si ho úplně všichni. 

Inspirující všestranné funkce a dokonalé výsledky – to je multifunkční varný kuchyňský robot Click & cook (FE506130) značky TEFAL. Stačí jen pár kliknutí a Click & Cook vám uvaří lahodné a výjimečné variace pokrmů z pohodlí vašeho domova. Tento průlomový kuchyňský robot na vaření poskytuje okamžitý přístup k 600 receptům. Vykouzlíte s ním snadné a oblíbené menu pro každou příležitost, a to včetně sladkých a slaných jídel. Žádný problém pro vás nebudou ani pečené a jiné dezerty nebo pokrmy světové či vegetariánské kuchyně.


Doporučená cena: 16 999 CZK

Click & cook nabízí ve své integrované kuchařce i zdravé recepty, které určitě osloví nejednoho strávníka. Díky pokynům krok za krokem a dotykové obrazovce bude vaření receptů hračka i pro méně zkušené kuchaře. Výjimečně všestranný přístroj disponuje 32 funkcemi jako je vaření, mixování, mísení, hnětení, šlehání, sekání, mletí ořechů, vaření v páře a mnoha dalšími. Dále nabízí 10 automatických programů – vaření při nízké teplotě, rizoto, intenzivní pára, dort, chleba, pečené dezerty, omáčka, polévka, automatické čištění. Disponuje 7 všestrannými doplňky jako je víčko, špachtle, šlehací nástavec, vnitřní parní koš, vnější parní koš, sekáček a mixovací nástavec.

Naprosto úžasným detailem je vysoce přesná integrovaná kuchyňská váha, pro obzvláště dokonalé vážení s přesností na 1 gram (od 1 g do 5 kg). Objem 3,6 l připraví porce pro každou příležitost, nejen při setkání v rodinném kruhu, ale i při návštěvě většího počtu přátel. Automatický program čištění umožňuje snadnou a rychlou údržbu i mezi jednotlivými kroky vaření.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram