Stylové make-up taštičky nejen na cestování

Stylové make-up taštičky nejen na cestování

Chcete oživit svojí make-up rutinu? Pořiďte si některou z top trendy kosmetických taštiček. Nádherné kousky, které vás osloví...

Léto začíná a díky tomu máme chuť něco změnit a připravit se na letní dny. Přichází mánie cestování k moři, za památkami, za poznáním. Kalendářní políčka se už skoro doškrtaly k zakroužkovanému termínu dovolené. Vedle kufrů je však potřeba vyřešit několik dalších zavazadel, proto se dnes zaměříme na make-up taštičky.

I když nikam neletíte nebo jste své dovolené vyčerpala dříve, make-up bags jsou velice důležitou každodenní výbavou každé ženy. Nejen, že vypadají skvěle, ale jsou i velice praktické. Některé se dají dokonce využít jako mini poschettka! Tak které jsou letos trendy?

Voděodolná

Tolik líčidel, tolik barev, tolik možností pro malý nepořádek. Proto je velmi praktické si pořídit tašku, která je voděodolná - a tedy omyvatelná! 

Značka sem, značka tam

Vysoká móda nabízí také mnoho taštiček od velkých po ty nejmenší. Krásné zdobící detaily vykouzlí z účelného praktického penálku kabelku, kterou můžete využít na rtěnku a klíče.

Nápisy

Výrazné nápisy a letní motivy, to dokáže už při pohledu oživit náladu. Proč si takovou nepořídit a hned z rána, kdy si budete nanášet svůj denní make-up v rámci ranního rituálu, vás potěší.

Větší make-up kufřík

Nebo spíše polokufřík, v podstatě kompromis mezi taštičkou a větším zavazadlem. Také výborný na cesty! Přehlednost díky přihrádkám dodá na praktičnosti.

Kožené sety

Sada o dvou velikostech. Proč nemít zvlášť pouzdro na štětce? My doporučujeme na léto třešňově červenou!

Speciální tip!

Pokud můžete utratit za make-up tašku přes $400, a my víme, že pokud můžete, tak to uděláte. Ikonická luxusní taštička LV s monogramem... to je naprosto top! 

Zdroj foto: Pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram