10 nejlépe oblečených celebrit na Grammy 2018

10 nejlépe oblečených celebrit na Grammy 2018

My nebudeme hodnotit nejlepší hudební výkony za uplynulý rok. Sestavili jsme však pro vás žebříček nejlépe oblečených celebrit na Grammy Awards 2018.

Červený koberec je pro mnoho lidí synonymem pro okázalé róby a drahé modely. Proto se najde mnoho módních nadšenců, kteří čekají na každou velkou událost v Hollywoodu, New Yorku a dalších městech, aby se pak mohli kochat pohledem na stylově oblečené celebrity. My jsme pro vás sestavili seznam 10 nejlépe oblečených celebrit, jejichž outfity byste rozhodně neměli propásnout.

Rita Ora se na červeném koberci ukázala v černé sametové róbě z kolekce Ralph & Russo couture. Elegantní, asymetricky střižené šaty s vysokým rozparkem a stříbrnými detaily jí nesmírně slušely. Šaty doplnila černými lodičkami a stříbrnými šperky.

Janelle Monae zvolila černý oblek s výšivkami značky Dolce & Gabbana, boty na klínku značky Christian Louboutin wedges a Jennifer Fisher prsteny. Outfit byl velmi jednoduchý a decentní, avšak ženský. 

Hailee Steinfeld měla jeden z nejzajímavějších outfitů. Ne nadarmo se řiká, že v jednoduchosti je krása. Objevila se v šatech značky Alexandre Vaulthier, které doplnila fialovými metalickými kozačkami, které celému outfitu dodaly trochu rockovější vyznění.

Sza v šatech Atelier Versace a špercích Chopard vypadá doslova jako bohyně. Bílá transparentní róba spolu s rozpuštěnými vlnitými vlasy vypadá úžasně. Cardi B oblékla výrazný model značky Ashi Studio. Obě zpěvačky vsadily na bílou a udělaly dobře!

Anna Kendrick zvolila kostkovaný oblek Balmain s širšími kalhoty. Ten doplnila zkráceným krajkovým korzetem La Perla. Za nás jeden z nejpovedenějších outfitů!

Anita Wilson není žádným módním překvapením. Na červeném koberci jí to nesmírně sluší a je tak důkazem, že i ženy s většími velikostmi mohou obléct výrazné kousky a vypadat fantasticky. Na řeckou bohyni si zahrála Lana Del Rey, když oblékla šaty značky Gucci inspirované 70. léty. 

Beyoncé a její styling alá královna dramatu. Dorazila v černých šatech Nicolas Jebran, které doplnila výrazným kloboukem, černými brýlemi a výraznými šperky.

Nejenže Chrissy Teigen v šatech zářila (a to doslova), tvoří spolu s John Legend absolutně nádherný pár. Chrissy oblékla šaty Yanina Couture, John Legend oblek Burberry a Chopard šperky.

vogue.com, footwearnews.com,  popsugar.com,
etonline.com, hellogiggles.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram