10 nejlépe placených modelek za rok 2018

10 nejlépe placených modelek za rok 2018

Jsou krásné, mají dokonalé křivky a svět módy je zbožňuje. Jsou ale také byznysmenky. Ty nejlepší ví, jak v tom chodit!

Již druhým rokem se drží na špičce Kendall Jenner. Neskutečně úspěšná super modelka z jedné z nejvlivnějších rodin Ameriky: Kardashian´s - Jenner´s. Stejně jako její sestry, tak si i Kendall vytvořila vlastní impérium.

Díky lukrativním kontraktům s kosmetickými a módními giganty Estée Lauder, Adidas a Calvin Klein, vlastní kolekci se sestrou a obrovské sledovanosti na sociálních sítích, je byznysmenkou a modelkou číslo jedna. Kendall má peníze i z rodinné reality show, kde hraje od narození. Tato super modelka ví, jak se dělá obchod.

Na druhém místě je Američanka Karlie Kloss. Stejně jako Kendall byla andílkem Victoria's Secret. Kromě smlouvy s Adidas a Estée Lauder je tváří mezinárodní šperkařské značky Swarowski. Dlouhodobé spolupráce s vyhlášenými značkami jsou zaručeným příjmem v řádech desítek miliónů. Chrissy Teigen je kráskou z obálky Sports Illustrated v roce 2014. Její cena značně stoupla právě od tohoto přelomového okamžiku. Gisele je dlouholetou stálicí. Tato brazilská modelka s věkem zraje a je čím dál tím krásnější.

Další super modelky se drží již několik sezón za sebou. Jen málo nových tváří se prosadí až na takový stupeň úspěchu. Velmi úspěšné sestry Hadid dokazují, že obě mohou být slavné a exkluzivní jako jediné sesterské duo v modelingu. Za velkou popularitou stojí i interakce s veřejností na sociálních médiích. Modelky dostávají nabídky od nejrůznějších značek na propagaci právě prostřednictvím jejich účtů na Instagramu, Twitteru, Facebooku atd. Odměna je pak v řádů miliónů. Kendall Jenner má nyní přes 100 miliónů sledujících na Instagramu. 

Velký úspěch sebou nese i temná úskalí. Kendall je často v médiích kritizována za protekci díky slavné rodině a známým. Rozbouřila se také velká vlna nevole po jejím vystoupení na přehlídce Victoria's Secret. Lidé pochybují o její přirozené kráse a neschvalují náhlé výrazné změny kosmetického rázu. Jen Kendall ví, jestli vděčí za svou krásu plastickému chirurgovi, ale skoro s půl milardou na kontě se tomu může jen zasmát.

Zdroj; vogue.co.uk, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram