10 účesů z festivalu Coachella 2018

10 účesů z festivalu Coachella 2018

Začátek jara znamená i zahájení sezóny hudebních festivalů u nás i v zahraničí. A rozhodně je na co se těšit.

Duben odstartoval již tradiční festival Coachella - festival hudby a umění, který se odehrává pravidelně každý rok v Californii (USA) poblíž Palm Spings. Jeho tradice sahá až do roku 1999 a ročně se na něm vystřídá přes půl milionu návštěvníků. Letos se festival konal v termínech 13. - 14. dubna a 20. - 22. dubna. Lístky však byly v předprodeji rozprodány online během 2 dnů už v lednu. Na festivalu se hraje na několika pódiech a z nejslavnějších interpretů se zde letos představili například The Weeknd, Beyoncé nebo Eminem. Kromě hudby se na festivalu přestavují také různé další celebrity ve svých nejnovějších outfitech. Pojďte se s námi podívat na top 10 účesů, které festival nabídnul.

Letošní nejlepší outfity a účesy byly paradoxně ty, které nejvíce šokovaly svou radikálností. Některé celebrity se však při volbě svého účesu držely zkrátka, ale jejich klasický look prostě zaujal pouze svou neobvyklou kombinací. Všeobecně se však dá říci, že letošní trendy přinesly návrat k účesům 90. let - vysoké culíky, třpytky ve vlasech i vlasy spletené do dredového stylu.

1. Paris Hilton

Na svém vystoupení předvedla Paris Hilton obrovskou světelnou show a celé pódium patřilo jen jí. Právě ona zvolila letos outfit laděný do 90. let - vysoký culík sepnutý vzhůru silnou černou gumičkou lemovanou krajkou. 

2. Vanessa Hudgens

Miláček teenagerského seriálu High School Musical - tak tento titul již zpěvačce Vanesse Hudgens nikdo neodpáře. Ta se však rozhodně nevzdává a mimo svých rebelských písniček, co se textů týká, se pustila i do odvážných outfitů. A co více - do odvážné proměny jejího účesu. A vyplatilo se jí to především ekonomicky. Na jejím facebookovém a instagramovém profilu stoupl počet product placementových fotografií zaměřených na vlasové výrobky. Krátký sestřih jako z devadesátých let jí rozhodně dodal sebevědomější a rozhodnější vzhled. 

3. Lucy Hale

Vycházející hvězda amerického showbusinessu vsadila na nádech růžové barvy. Tato sázka se vyplatila. Byť barva není trvalá, rozhodně herečka na festivalu uchvátila touto výraznou změnou vizáže.

4. Emily Blunt

Oskarová herečka vsadila na lehké vlny a slušivý copánek připevněný na levé straně. Její stylistka se netajila tím, že se svým stylem snaží herečku co nejvíce zjemnit a v tomto stylu zvolila i účes pro tento festival. Účes se v angličtině nazývá Frenchbride, což volně přeloženo znamená francouzská nevěsta. A opravdu, princeznovský účes herečce naprosto sednul.

 

5.Paris Jackson

Dcera zpěváka Michaela Jacksona, krále popu, byla v roce 2012 prohlášena časopisem People za jednu z nejkrásnějších bytostí na planetě. Právě z důvodu tohoto titulu si modelka a zpěvačka může dovolit experimentovat s trendy a pokusit se je udávat společnosti. S tímto účesem rozhodně nešlápla vedle. Nádech růžové, lehké vlny a variace blond a broskvové barvy jí rozhodně sedí. Lehké vlny v kombinaci s jedinečnou barevnou variací připomínají východ slunce a tento účes rozhodně budeme jistě vídat na amerických celebritách častěji.

6.Nina Dobrev

Hvězda seriálu Upíří deníky se změn rozhodně nebojí, a díky nové roli se rozhodla pro radikální zvážnění svého jinak princeznovského účesu. Její vlasová stylistka na svém Instagramu zveřejnila tuto fotografii se slovy, že nikdo neříkal, že s krátkými vlasy není možné mít slušivý culík.

7.Busy Philipps

Představitelka role v I feel pretty však vsadila na klasiku, ale rozhodně to není špatně. Její vlasová stylistka se rozhodla své hvězdě dodat ještě něžnější vzhled pomocí copánku obtočeného kolem hlavy.

8.Kylie Jenner

Návrhářka a modelka, která je známa například díky show Kardashians, je zvyklá šokovat. Časopis Times ji dokonce označil za hlavního influencera mladé generace. Takto radikální změnu snad ale nikdo nečekal. Modelka se rozhodla pro obarvení vlasů světle růžovou až svítivě fialkovou barvou. S komentářem na Instagramu, že ona rozhodně není obyčejná máma, dokázala, že jí sebevědomí rozhodně nechybí, a co se týká změn její vizáže, máme se ještě na co těšit.

9. Katty Perry

Zpěvačka, která ke svému vzhledu v poslední době přistupuje radikálněji než třeba popová diva Lady Gaga. Na festivalu tedy zazářila svým krátkým sestřihem s atypickou blond barvou přecházející do bílého nádechu. Den na to však na svém turné po Asii ukázala na svém Instagramu nový růžový přeliv.

10.  Rihanna

To nejlepší nakonec. Hvězdou festivalu letos byla spolu s Beyoncé i zpěvačka Rihanna. Svůj style ladila do Street Style Outfit a nevyhnul se tomu ani její účes. Sestříhnuté konečky do ztracena a místo tradičních vlnek vsadila zpěvačka na optickou délku a objem. Rozhodně palec nahoru, návrat devadesátek přichází rozhodně s touhle divou světového popu.

 

abcnews.go.com ; beautycrew.com ; elle.com ; city-data.com ; popsugar.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram