12 podzimních svatebních rób podle módního domu Oscar de la Renta

12 podzimních svatebních rób podle módního domu Oscar de la Renta

Svatební šaty vládnoucí podzimu i zimě na přelomu 2019/2020 se zahalily do moderní klasiky. Designéři Fernando Garcia a Laura Kim představili dvanáct svatebních šatů od tradice až po mini střihy.

Šaty, byť jsou svatební, na které návrhářské duo tentokrát vsadilo, jsou určeny pro vícero příležitostí. A skutečně bychom některé z nich mohly pohodlně vynosit na koktejlový večírek, zatímco jiné striktně a pouze jako nevěsta s velkým N.

Nadýchané tylové vrstvy budou vždy vyvolávat dojem skutečné princezny, zatímco korzetové živůtky téměř odhalují více, než je pro nevěstu, natož pro princeznu, vhodné. Takové šaty opravdu raději vezměte na dobrou párty než na svůj velký den.

Kaskádové volánky, květinová krajka i 3D motivy našité na sukni působí příjemně nadneseně. Krémová a slonovinová barva jsou obohaceny o nebesky modrou, která osloví každou netradiční nevěstu. Garcii a Kim touží po tom, aby se nevěsty cítily lehce a svobodně a svůj svatební den si užily s lehkostí bytí včetně pořádného svatebního tanečku.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram