2. ročník soutěže krásy Miss Full Of Beauty 2014 je tu!

2. ročník soutěže krásy Miss Full Of Beauty 2014 je tu!

Miss full of beauty - soutěž krásy, která boří mýty, se již blíží do finále. Hlasujte i vy pro nejkrásnější a nejvíce charismatickou ženu slovanských tvarů!

Druhý ročník soutěže Miss full of beaty pořádané plus size modelingovou agenturou Full Of Beauty má světu ukázat, že reálné ženy nejsou modelky z plakátů, ale mohou být krásné a půvabné i bez tzv. ideálních měr.

Objevte skutečnou a plnou krásu, která stojí za to!

Je důležité, aby se i ty krásné plnoštíhlé ženy cítily ve svém těle skvěle a vyjímečně, aby byly opečovávány a hýčkány. Některé slyšely za život mnoho zlých věcí a posměšků. Bohužel, většinou jsou to rodiny a partneři, kdo podkopává jejich sebedůvěru. Jsme pak rádi, když vidíme jak září a umí si říct: ano, jsem kočka!



Podpořte krásné ženy z České i Slovenské republiky bojující o titul MISS FOB Internet 2014 i vy. Dejte jim svůj hlas prostřednictvím webových stránek. Je to zcela ve vašich rukách. Hlasovat můžete do 31. 8. 2014 a výsledky budou oznámeny během finálového večera.



O absolutní vítězce a nositelce titulu MISS Full Of Beauty však rozhodne porota a to 13. 9. 2014 v Divadle Hybernia. Vstupenky na finálový večer jsou již v prodeji na ticketportal.cz.

Zdroj: fullofbeauty.cz
Zdroj fotografií: Photo Copyright (c) Petr Kurečka

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram