5 letních beauty pomocníků na cestu z Myskino

5 letních beauty pomocníků na cestu z Myskino

Myskino, pražská niche parfumerie a concept store soustředící se na luxusní přírodní kosmetiku, přichází s letními beauty pomocníky, kteří se postarají o krásnou, zdravou pleť i celodenní svěžest kdekoli na cestách. 5 letních vychytávek, jež dodají pleti hlubokou hydrataci, zmírní následky přílišného slunění, podtrhnou půvab, přidají jiskru a osvěží i v tropech.

Antonia Burrell: Forest Dew – 100% přírodní hydratace

Vyživující a zkrášlující pleťová voda, bohatá na antioxidanty, poskytuje až 8x delší hydrataci než kyselina hyaluronová  (HA). Jejími přednostmi jsou: odstranění rozšířených pórů, zanícení, začervenání pleti. Výsledkem je přirozeně vypnutá, dlouhodobě hydratovaná a zářivá pleť. Rostlinný extrakt bohatý na fukózu zajišťuje okamžitou a mimořádně dlouhotrvající hydrataci. Ideální pro jemnou a citlivou pleť se sklony k podráždění, alergii a zanícení. Skvělý pro předčasně stárnoucí, unavenou a dehydratovanou pleť.

Cena: 960 Kč

Edible Beauty: Probiotic tonic – hydratační sérum

Přípravek obohacený živým probiotickým kmenem Lactobacillus Bulgaricus obnovuje rovnováhu mikrobů pleti, podporuje optimální zdraví pokožky a odolnost proti akné, vnějším agresorům a podráždění. Silný ochranný a hydratační účinek zajišťuje intenzivně vyživující jojobové mléko. Extrakt z březových lístků nabízí silnou ochrannou bariéru a jako bonus okamžité stažení pokožky. Intenzivně hydratační probiotická infuze pro pleť, vyvinutá s cílem optimalizovat zdraví mikrobiomu vaší pleti a zvýšit odolnost kožní bariéry pro jasnou a mladistvou pleť.

Cena: 1 080 Kč

Henné Organics: Luxury Lip Tint Bare

Delikátní “nude” barva není na rtech příliš patrná, a přesto jim dodává přirozenou krásu. Pro lehký dotek barvy před cestou na pláž naneste jednu vrstvu, pro výraznější tón na letní party přidejte vrstev více.

Cena: 600 Kč

Jardins D´Écrivains: Body splash Marceline

Tato vůně je poetickou květinovou kompozicí z květů pomerančů, zimolezu, ylangu, třešňové vody a růže. Body splash nádherně provoní celé tělo i vlasy. Něžná a jemná, jako francouzská básnířka Marceline Desbordes-Valmore, to je květinová Marceline. Lze používat v létě – i na slunci.

Cena: 2 100 Kč

Feret: Bloc Hyalin – 100% přírodní deodorant

Bloc Hyalin na rozdíl od jiných krystalů vždy vynikal absolutní čistotou, které je dosaženo díky dlouhému a složitému procesu čištění. Bloc Hyalin se vyrábí z kamence draselného té nejvyšší kvality a je 100% přírodní – žádné chemické látky či syntetické produkty. Po nanesení zanechává na kůži jemný neviditelný film minerální soli, která zabraňuje tvorbě bakterií způsobujících nepříjemný zápach. Díky svému přírodnímu složení nepůsobí dráždivě a pokožka tak zůstává krásně hladká a klidná.

Cena: 350 Kč

Myskino, známý concept store zaměřený na luxusní přírodní kosmetiku a francouzské niche parfémy, otevřel svůj první butik v České republice. Kromě klientského centra (Široká 15, Praha 1), kde si každá zákaznice může domluvit individuální schůzku a poradenství, je nyní možnost objevit jedinečné vůně, a to nejlepší z poctivého parfumérského řemesla přístupná i široké veřejnosti. Nový Myskino butik naleznete v centru Prahy, pár kroků nad Národním muzeem na Vinohradské třídě 24.

Myskino klientské centrum: Široká 15, Praha 1
Myskino butik: Vinohradská 24, Praha 2

www.myskino.cz

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram