5 nejstylovějších mužů roku 2015

5 nejstylovějších mužů roku 2015

Svět módy již zdaleka nepatří jen ženám. Úctyhodné místo v něm zabírají muži, jejich promyšlené outfity a styl. Móda.cz vybrala 5 nejstylovějších mužů roku 2015. 

1   ADAM GALLAGHER 

Za nás snad nejúžasnější pánský styl, který jsme kdy viděli. Adam je autorem vysoce sledovaného módního blogu iamgalla.com. Jeho americký styl se proplétá veškerými publikovanými outfity, stejně tak jako luxusním životním stylem, který zprostředkovává svým příznivcům přes svůj web.

2   DAVID BECKHAM 

Možná je trochu okoukaný, ale styl má. Své módní cítění prezentuje formou spolupráce s gigantickým řetězcem H&M, kde uvádí vlastní kolekce pánské módy. Přílišné módní trendy ho nezasahují, rád se drží zajetých kolejí a tradiční pánské elegance.

3   EDDIE REDMAYNE 

Mladý britský herec, který již dosáhl zaslouženého úspěchu. Aktuálně ho můžete vidět na filmových plátnech ve fimu Dánská dívka. Pár let se pohyboval i v odvětví modelingu, kde pracoval pro značku Burberry. Americký měsíčník GQ ho pro rok 2015 jmenoval jako prvního z padesátky nejstylovějších mužů roku. 

4   BRAD PITT

Podobně jako David Beckham ani Brad se nežene za pošetilými módními výstřelky. Nejčastěji amerického herce vídáme na červeném koberci v kvalitně vyhlížejících oblecích, s kravatou či s motýlkem. Nejnověji si zahrál se svou manželkou ve filmu U moře.

 

5   SERGIO INES

Autor blogu pod názvem What my boyfriend wore, který byl původně založen jeho přítelkyní. Dnes ho upravuje sám a specifikuje ho jako místo módy pro normální muže. Jeho osobní život pak mohou fanoušci sledovat na instagramu a pochopit, že byť se na blogu zdá jako přísný elegán, v reálu je veselý chlapík z jižní Afriky.

iamgalla.com ; glamourmagazine.co.uk ; pinterest.com ; whatmyboyfriendwore.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram